Gilth Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 open beta faq'da okuodum dun aksham, orada yaziyodu ki eger oyunu download ederseniz tek yapmaniz gereken username ve pass vermek olucak, serverler auto create olacagiydi. Ama nede olsa 1 hafta yada belki daha az olacagindan open beta sanirim pek sorun cikmiycak yani herkes girebilecek bu az surede...[signature][hline]Daoc: LvL 50 Scout ''Gilth'' - Excalibur Not Active anymore... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 şimdi normal bir oyunun open betası olsa herkes girer de arkadaşın dediği gibi şimdiden 50 binden fazla download eden var mesela ben de ediyorum şu an ve parayı verip aldım key yani sonradan girecekler hemen başvurmazlarsa biraz zor diyim ben ama yani sonuçta open beta zaten 2 hafta flm surecek ki o kadar bile surmez belki 20 sinde flm oyun çıkacak diyorlar... eternal sen cdromshoptan preorder ettin di mi bi hediye var mı pre order edersek varsa bişiler ben de pre order etcem yoksa çıktığında order ederim... ki zaten daha henuz us serverlarında oynayıp oynayamıcamız da belli değil sanırım tam...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 0.12 versionu olanlara patch çıkadak dediler forumlardada yazıyordu[signature][hline]Daoc:Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL Trex lvl 50 Bm Coh:Satanix Electrical blast/Electricity manipulation Swg:Viru Jan-Tiran BH on Ecl. Ve niceleri Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 fp'den downloadlar 53bini geçti sabaha kadar 60bin olacak gibi. fp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar