Ceti Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 paısgjodvacnlŞAKJSNCOPIAVHOUSIHSLKN XAOSIUC!!!!!!! *A*ADS*Aß*ASD*ÆßDF*AS!!!!!!!! TAM UYE OLURKEN ADAMLAR KAPATTİ WOW STRESS TEST İCİN UYE OLMAYİ! DELİRDİM YA! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jackal77 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 nasil kapattilar yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
acgur Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 vatan sağolsun[signature][hline]Bu sadece bir oyun değil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KapIKulu Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Nasıl yani abi sitede hala join yazıyor tıklayıncada devam ediyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 ben hala signup sayfasına girebiliyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mikado Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Proxy kullanmayi dene son bir umut.[signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 cofirmation page de sitenin koduna bir bakın, java script te key limit denen bir zımbırtı var heHh.. bir de gmail kullanmayın üyelik için sorun çıkabiliyor sanırım.. 2. edit: Bir de isteyene .torrent linki: http://members.lycos.co.uk/gfraizer8/World%20of%20Warcraft%20Open%20Beta%20Installer.torrent ya da blizzardın kendi downloaderının linki: http://www.mmogamers.net/downloads/world_of_warcraft_open_beta_installer_downloader.exe versiyonlar stress test ve beklenen open beta için.. beta fileplanete falan üye olmadım, oyunda değilim; o yüzden tam olarak emin değilim.. [signature][hline]sadece ölüm ... anlam bulur gözlerinde ... [Bu mesaj odchu tarafından 02 Kasım 2004 10:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jackal77 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Yaw bende tam anlamadim parali girdim keyi filan yollayacaklar herhalde. Stress i kacirdim Beta yi mi yakaliycam anlmadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 said: odchu, 02 Kasım 2004 10:32 tarihinde demiş ki: bir de gmail kullanmayın üyelik için sorun çıkabiliyor sanırım.. gmail ile üye oldum key rezerve edildi dedi. sayfada bekliyorum artık maile göndermelerini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 yukardaki çalışmazsa bir link daha wow open beta downloader için.. http://www.warcraftcheese.com/hicks/world_of_warcraft_open_beta_installer_downloader.exe[signature][hline]sadece ölüm ... anlam bulur gözlerinde ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
s1eger Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 maillar geç gelebilir biraz sabırlı olun gibi bi açıklama var. bu fileplanet işi tam skandal o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 kaynak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 sinirle kalkan zararla oturuyor görüldüğü gibi çeti.zaten key gelmediyse ve yarına kadar gelmezse sanırım artık alınma şansı yok.[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
s1eger Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 http://support.gamespy.com/article.aspx?id=10468&cNode=0B3A7L Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilth Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 baylar shimdi acikmi fileplanet degilmi? yani uye olursak stress teste girmek mumkun olacakmi? birde mosquito anlatirmisin nasil 8 dollara uye oldun fileplanete?[signature][hline]Daoc: LvL 50 Scout ''Gilth'' - Excalibur Not Active anymore... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 8$'a üyelik şuan hala açık görünüyor stress teste girebilirsin anladığım kadarıyla ama ben bu sabah saat 10'da üye oldum hala key gelmedi.beklemen gerekicek seninde sanırım. [Bu mesaj Mosquito tarafından 02 Kasım 2004 20:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 acik abi ben aldim 2-3 saat once daha gelmedi gerci ama grats ur cd key is guarenteed dedi....sadece key leri vermede gecikme ama war ama join diosa girilio hala kapatma flm yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilth Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 abi chok saolun bilgi ichin... Shimdi bi sorumdaha var shimdi ben 0.12'ye kadar dl etmishtim herkes gibi, shimdi durup en bashtan hersheyi download etmekmi gerekecek? yoksa bir patch cikacakmi?[signature][hline]Daoc: LvL 50 Scout ''Gilth'' - Excalibur Not Active anymore... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 etmek zorundayiz...patchla ilgili bi aciklama yok olmicak sanirim ole bisiy.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilth Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 key almadan yani fp'ye uye olmadan download edemiyoruz dimi? ben oyle anladim...[signature][hline]Daoc: LvL 50 Scout ''Gilth'' - Excalibur Not Active anymore... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 walla user:pati_wow pass:pati burda torrent dosyası var ordan yükleyebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Granis Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 offf...üye olucam şimdi bide 2,6gblik dl yap...değermi acaba...[signature][hline]Wake up time to die... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 said: Granis, 02 Kasım 2004 20:42 tarihinde demiş ki: offf...üye olucam şimdi bide 2,6gblik dl yap...değermi acaba... e artık değsin ne zamandır open beta die bağırıyoruz[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilth Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 valla ben download ediyorum TEKRAR ne yazik, zaten dl bitene kadar gelecek hafta open beta bashlicak o yuzden fp'ye uye olmicam... Oyunu dl eden herkes giriyo open betaya...[signature][hline]Daoc: LvL 50 Scout ''Gilth'' - Excalibur Not Active anymore... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 blizzard open beta'da user limit olacağını söyledi ve şuan fp'den dl edenlere bakarsak 50bin kişi şuana kadar dl etmiş ve kim bilir daha kaç kişi key bekliyor.(closed beta'daki adamlardan fp'ye üye olmayanlar kaç kişi bilemiyoruz bile) open betaya normal olarak alınacak insan sayısı pek fazla olmayabilir.O yüzden open betaya girmek istiyorsanız open beta çıktığında acele etmeniz gerekicek sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar