fizban Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Aiko said: ben ocakta ispanya için başvurduğumda 3 günde çıkmıştı.ispanya'ya başvuracağım ben de bu ay içinde ama, nereden başvurdun ? http://www.vfsglobal.com/spain/turkey/ bu mudur ?
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 hamsilipilav said: almanya üç beş türkü Ben duymadım hiç de, Almanya'ya mı gittiler ne yaptılar bilmiyorum tabii. Babamın bir tanıdığı hallediyor vize işlerini falan, o sürekli İtalya'dan aldırıyormuş vizeleri, bir sıkıntı çıkmadı dediydi. Hatta kardeşimin işlerini de yaptı ama kardeşim önce Roma'ya gelmişti, ordan geçtik biz :P Riske girmek istemiyorsanız Alman konsolosluğu tek çözüm zaten.
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Badem yağı sürersen daha hızlı çıkıyormuş.
mdastar Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Polonya geçtiğimiz Kasım ayında 3 gün içerisinde vermişti vizemi
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 şimdi beyler italyaya başvurucam da pasaport gelmeden başvurabiliyor muyuz?
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 nese geldi pass 3günde şaşırdım iyi oldu. şimdi soru avusturya ve italyaya gidicem hangisinden alayım?
fixmen Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 İlk hangisine giriş yapacaksan ondan al bıdı bıdı etmesinler.
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 aldğın yere elbet gireceğini gösterirsen sıkıntı olmuyor bildiğim kadarıyla
Öne çıkan mesajlar