Meov Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Selam, oem parçaları konusunda vs 6 yıldır zerre bir şey bilmiyorum son toplama bilgisayarımı 5-6 yıl önce almıstım,o zamandan beri laptop kullanıyorum fakat artık tat vermemeye başladı. Bütçem başlangıç için gerçekten çok kısıtlı, o yüzden gelecekte yenilemeye/eklemeye yönelik bir sistem oluşturabilirsem çok iyi olacak. Ama şuan toplayacağım sisteminde en azından uygun bir ayarda herhangi bir mmoyu(wow gw2) rahat olarak çalıştırması ve sorun çıkarmaması gerekiyor. Benim 2 saatlik okumalarımdan yola çıkarak kabaca çıkardığım parçalar aşağıda. Fiyat/performans açısından tavsiyeleriniz olur, onu alma bunu al olur, her şeye açığım. İşlemci olarak amd kullanmayı düşünüyorum, phenom ve athlon arasında sadece çarpan sayaçlarının açık olup olmama farkından yakınmışlar, bende hayatı boyunca overclock yapmış bir insan değilim. Gerek görmüyorum, o yüzden tercihimi athlondan yana kullandım ama iyi mi yaptım kötü mü siz söyleyin. CPU: Athlon 2 x3 3.4 // biostan küçük bir işlemle phenom x4 olduğunu iddia edenler var. MB: MSI 760gm/p23 // anakart hakkında olumlu olduğu kadar olumsuz yorumlarda var yardım bekliyorum. GPU: MSI 9800GT // bu konuda çok kararsızım, 256 bit diye atlamış olabilirim. Gidipte mmo dışında bir şey oynamıyorum zaten. Ram: 2 x Corsair 4gb Hdd: WD 500gb 16 mb cache 7200 rpm Kasa: TT wings // Gig gz-x2 Kasa çok farkeder mi? Temel bileşenleri bunlar kabul edersek( ki ekstra bir şey almaya gerek görmüyorum) bu parçaların fiyatı ortalama 800 tl. Benimde böyle bir fiyata ihtiyacım var sanırım. Fakat linklerdede belirttiğim üzere, anakart, ekran kartı, gpu konusunda ve kasa konusunda ve hepsinde yardıma ihtiyacım var, çok amatörce oldu bu parçalar. Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ediyorum. Elinde uygun bir parça olup 2. el satmayı düşünen olursada değerlendirebilirim, bu başlığa yazması yeterli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 amd fail bi kere 9800gt, sadece dediklerini oynayacaksan güzel orta denilebilir. ama ben olsam 180 tlnin üstüne 100 lira falan koyarım sapphire hd6850 falan alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 9800GT nedir abi forumda birisi 300TL ye GTX560 satıyordu onu al fark atar o karta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 AMD niye fail olsun yahu, 960 Black edition falan gayet güzel alet fiyatı da çok uygun, oyunlarda gayet iyi iş görüyor, Intel'e 2 katı ödeyip naapacak adam zaten mmo oynuyorum diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 amd fail değil de biraz daha para ekleyip i3 2120 falan alabilirsin bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
edgeVII Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Intel fanboilarını kaale bile alma. Gaming için AMD ideal. al 965 black editionyada FX f/p nin doruklarına çık. Tasarım masarım yapıcaksan git i5 i7 intel al o ayrı. Gaming için en gereksiz şey intele para vermek ekran kartı içinde 6850 al dediğim gibi tam fiyat performans ürünü buda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 ekran kartı bende 6850 kullanıyorum ama fiyat/performans cok iyi olsa da ati(amd) driver isini beceremiyor. cok problem cıkarıyo her update sonrası hic amd islemcim olmadı yorumum yok ona Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 geldi bizim donanımhaberci balon, i3 2120 fxden ucuz ve performanslıyken nasıl amd fp ürünü oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
edgeVII Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 phenom II x4 965 black ed. i3 ile aynı para ve daha iyi PROBLEM loser? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 hmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
edgeVII Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 sahibi geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 edgeVII said: phenom II x4 965 black ed. i3 ile aynı para ve daha iyi PROBLEM loser? say what? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 kimin fakei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 kimliğini öğrenene kadar edge'e bende sinir olmuştum lan baya bi şikayet flmda ettim :P Neyse arkadaşlar fiyat açısından baktığımda işlemci olarak amdden başka bir seçim yapmayı düşünmüyorum, ekran kartı olarakta bakıyorum dediklerinize. ekran kartı olarak sapphire 6850 daha iyi bir seçim gibi duruyor evet, işlemci olarak şu athlon x3ün phenom x4'e eşit olma muhabbeti yalan mı? vatanda yorumlarda görmüştüm, dediğimi gibi bütçe baya kısıtlı bu aralar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 ayrıca verdiğiniz parçaları toplasam 1.2k + ya geliyor fiyat ne diyorum ben size :D Ankarada güvenilir 2. el satan bi mağaza tarzı bir yer var mı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 20-30 $ fiyat farkı var i3-2120 ve phenomx4 965 arasında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Meov said: ayrıca verdiğiniz parçaları toplasam 1.2k + ya geliyor fiyat ne diyorum ben size :D Ankarada güvenilir 2. el satan bi mağaza tarzı bir yer var mı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 ya bu işlemcilerin fiyatları neden bu kadar oynuyor? phenom x4 965'e bir sitede 350 derken bir yerde 215 diyor hiçte sevmem bu konularda internetten bir şey almayı.. ankarada ikinci elci bulmak lazım ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 http://www.teknofiyat.com/?search=phenom+x4+965 eksa'da 225 lira görünüyor kdv dahil, nova'da (ankara) 240 lira. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 o zaman işlemci AMD Phenom II X4 965 Black Edition AM3 3.4 GHz, 8 MB, BOX İşlemci (125W) ekran kartı sapphire 6850. bu linklerde verdiğim 350wluk kasalar bunlara yeter mi? anakartıda linkte verdiğimi alsam olur sanırım, anakartın üzerinde çok durmuyorlar, ram seçiminde ne dersiniz birde? vengeancelar var ama onlar 1600 mhz sanırsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teodor Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 i3 2120 al amd işlemci alma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
edgeVII Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Amd Phenom II 965 Black Edition (tu) gaming için amd ideal,paranı intel alip çöpe atma Yazdığım sistemle her oyunu ultra oynuyorum sıkıntısız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 ya i3 alacağıma laptopun boardu komple kasaya aktartırım yani. amd baya sıcak gözüküyor banada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 yok mu ankarada ikinci el sağlam alınacak bir yer bilen ya da elinde phenom x4 ya da 6850 ekran kartı olan? sıfır sıfır verdirmeyin bana o kadar para :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Meov said: ya i3 alacağıma laptopun boardu komple kasaya aktartırım yani. amd baya sıcak gözüküyor banada. lol i3 2120 daha iyi işlemci şu an almayı planladığından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar