visual Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Bu connector konusunda bilenlere bir sorum olacak. Şifreleme , program engelleme vs vbde ok kolay işde , ama gel gelelim çözemediğim bir konu var form'a ( connector ) yazdığımız kullanıcı adı ve şifreyi client'ın kullanıcı adı ve şifre textbox'una nasıl göndericez. Enter olayını sendkeys ile halletik ama Tek takıldığım konu burası işte. Burda ufak bir püf nokta var ama çözebilmiş değilim. Saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aries_ Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Ben aslında pek anlamam connector olaylarından ama sana birisini tavsiye edeyim onu bul.O bu işin ustasıdır Türkiyede. Belki tanıyorsunudur Wild Genie ona ulaşabilirsen senin işin olur.[signature][hline]...Ölüm Sadece Bir Başlangıçtır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
visual Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 ben çözüme bu forumlarda ulaşarak insanlara paylaşım adına birşeyler katmak istiyorum. Belki kassam nettede aradığım çözümlere ulaşabilirim. Ama yinede yol gösterdiğin için teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 bu paylaşımcı tavırlarından dolayı kutluyorum seni visual.deltree müsayit olduğu zaman senin sorunun cevabını ona yazdırtıcam.[signature][hline]Lucas hele bir ışıklar sönsün hele bir kapansın kapılar sular durulsun bıçak atacağım daha on iki'den kısa devre yapsın kalbim ellerim inatla dökülsün cigaraya dağlar daim büyüsün sular köpürsün sen beni ozaman gör... hele küssün meydanlar dehşetin oğlu ölsün ağır bir köpek karanlığı ve tüm mayınlar patlasın sen beni ozaman gör.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raqno Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 The Best Of Wild Genie Üstüne Client yapani Tanimam.. Şarapsiz Ownerim benim :) Wild Genie Clientleri: Kırılmaz , Pas Yapmaz , Hız Yapmaz[signature][hline]WA UO TEAM [Raqno] Wild Area Uo shard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aries_ Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Raqno aynen katılıyorum Wild Genie Client konusunda bir numara....[signature][hline]...Ölüm Sadece Bir Başlangıçtır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar