Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

"UçağımızıRus gemisinden atılan yeni nesil füze düşürdü"


cetoritto

Öne çıkan mesajlar

Şu an Ulusal Kanal'da devam eden Siyasetin Gündemi programının konuklarından olan DSP Genel Başkanı Masum Türker, "buradan söylüyorum, bizim uçağımızı bölgede bulunan Rus gemisinden atılan yeni nesil füze düşürdü. Genel Kurmay ve Başbakan beni yalanlasın. Yalanlayabilirlerse başka şeyler söyleyeceğim" şeklinde özetleyebileceğim bir açıklama yaptı.
Programın diğer konukları eski CHP genel başkanı ve eski CHP milletvekili, halen Radikal Gazetesi'nde yazar olan Altan Öymen ve yine Radikal Gazetesi'nde yazar olan Avni Özgürel. Programın sunucusu ise SONAR Araştırma şirketi başkanı Hakan Bayrakçı.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

"Yalanlayabilirlerse başka şeyler söyleyeceğim"


uçağımızı israil uzaktan kapattı

uçağımızı uçağın bakımını iyi yapmayan yer ekibi düşürdü. çünkü hepsi cemaatçiydi

uçağımızı uzaylılar düşürdü. çünkü onlar fucking aliens


abi sadece bildikleri ve kesin emin oldukları konuda konuşsalar keşke.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yooo.

masum türker kim abi?

expert on combustions, and explosions gibi bi özelliği mi var bilmediğimiz?

ne bileyim avionics konusunda mı uzman.


üstte yazdıklarım da benim "çok üst düzey duyumlarımdan" mesela.

özetle politikacılar saçmalamayı kesip adam gibi konuşsunlar.


misal "yeni nesil füze" düşürdüyse adı nedir, tipi nedir, hızı nedir, hangi koordinatlardan atılmıştır, nasıl olmuş da uçak gövdesinde yanık bırakmamıştır etc.


ya kusura bakmayın, ben her şeyi sorgulayan adamlardan birisi oldum hep. denilen, önüne konulan her şeyi yalayıp yutan ezbercilerden olmayı bir türlü beceremedim.

içi boş konuştuğuna göre adam saçmalamış diyorum yani. içini doldurduğu zaman güvenilir olur.

şimdilik dedikleri bullshit.

ha tv'de problem var. ben program yapıyor olsam adamı öyle makaraya alırım ki bir daha dandirik iddiayı tv'de söylemekten çekinir en azından.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Rus düşürse şu olacak; zaten b.ka batmış olan akepe dış politikası ve iyice şamar oğlanına çevrilen(ne yazık ki)Türkiye Suriye saldırısını bile "NATO müdahalesi için" kullanmak isterken 3üncü bir ülkenin bir NATO üyesine saldırısı (asıl NATO müdahalesi gerektiren olay) iyice batının samimiyetini (yani samimiyetsizliğini) gösterecek bir olay. Bizim başbakanın geçen hafta ki Putin'i ziyaretinin de bizim basında yazılıp çizildiği gibi "Rusya'yı Suriye konusunda ikna etmek" olmadığını gösteren bir olay. Suriye üzerinden ve bizim iş bilmez, beceriksiz hükümet sayesinde Türkiye üzerinden ABD ve onun kuyrukdaşı batılı devletler ile Rusya ve arkadaşı İran, Çin'in bilek güreşi anlamına geliyor.

Hala bizim sultan konuşuyor, varsın konuşsun bakalım. Hangi sultana kalmış ki bu dünya, ona da kalsın?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

dasaaa said:



Yok, haklısın. Program sunucusu zaten senin söylediklerine benzer şeyler sordu. Masum Türker'de, "ben politikayı rahmetli Ecevit'in yanında öğrendim. O gelenekte devletin menfaatleri politik kimliğimizin ve partimizin önünde olmalıdır" düşüncesi vardır.
diyerek cevapladı.

Ama neticede belli ki bigi kendisine devlet içerisinde bir yerlerden iletilmiş, yoksa tabii ki Masum Türker ne asker,ne polis,ne bilim adamı. Ama bilmemiz gereken önemli bir husus parti genel başkanlığı yanı sıra çok eski bir gazeteci. Bir gazetecinin haber kaynakları sınırsız olabilir ki hele onun gibi bir politikacının kim bilir nasıl bilgi kaynakları vardır.

edit: bu forumda en çok canımı sıkan olay sıkça yanlış anlaşılmak. yine yanlış anlaşılmak istemem, ben kesinlikle bu iddia doğrudur demiyorum. ama söyleyen kişi itibariyle ciddiye alınması gerekir diye düşünüyorum, izlerken böyle bir iddia duyunca da sizlerle aylaşmak istedim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

abi varsa -ve adam akıllı ise-

ona göre sunar bunu. bu bir skandaldır der, patlatır bombayı.

türk kızı gibi "annem göster ama elletme dedi" ile gazetecilik mi olur?

arkası boş çıkarsa, ya da üstü kapatılırsa olacak olan tek şey masum türker'in ve dsp'nin "yalancı çoban"a dönüşecek olduğu gerçeğidir.

sonra sultan öyle sultan böyle bilmem ne.

yahu sultan dediğiniz adamlar en azından mantıklı ve daha garantili hareket ediyorlar. arkalarını toplamaktan bi haber değiller
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

son iki satır hariç yazdıklarına hak veriyorum.

ancak son iki satıra kesinlikle katılmıyorum. sultan ve yanındakiler mantıklı hareket ediyorlar diyebilmek için çok hem de çok uykusuz olmak gerekir canım kardeşim ya da akşamdan kalmak veya oruç tutmak :) O mantıklı hareketin neticesinde İran'la ilişkiler son 20 yılın en kötü durumunda. Suriye ile ilişkiler bitti. Irak ile ilişkiler son 50 yılın en kötü seviyesinde. Hee,kişisel olarak arkalarını topluyorlar diyorsan zaten adamlar tüm sistemi ele geçirmişler, bizzat sultanımızın hakkında kaç tane dokunulmazlığının kaldırılmasına ilişkin mahkeme talebi var ama sistem tümüyle elde olunca açıkçası mantıklı hareket etmesine falan da gerek kalmıyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

sen tr için bakıyorsun.

ben adamların kendilerine yaptıkları için bakıyorum.

aradaki fark orada bi kere.

kendileri için doğru kararları alıyorlar. açıklamaları genelde tutarlı yapıyorlar.birisi batırırsa bile diğerleri temizliyor yahut üstünü kapatabiliyor.

diğerlerinde [so called muhalefet yapan etkisizlerde] sadece "soruyorum şimdi!!! [buraya dünyanın en salakça sorularından bir demek koy] hadi başbakan buna cevap versin"

e peki bu sorunun halkın gözünde değeri ne kadar?
cevap vereyim. 0 bile değil.. eksilerde

ne oldu kemal kılıçdaroğlu rüzgarı?

onu soruyorum bunu soruyorum... ne abi bu? öss kitapçığı mısın?

hesap sormak böyle yapılıyor sanıyorlarsa yanlış işteler kesinlikle.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

haklısın.

bak şimdi bir yazı daha okudum Nihat Genç'ten. bu konu ile dolaylı ilgili bir bölüm var son yazısında:

"Türkiye Cumhuriyeti Devleti diye bir devlet var mı artık, daha bir hafta önce Rusya gazeteleri, düşürülen uçağımız sonrası 'Türk uçakları havalansaydı hepsini lunapark ördekleri gibi düşürüp tüm Türk hava kuvvetlerini birkaç dakikada yok edecektik' diye yazdı. Bu yüzden olmalı Genelkurmay'dan çelişkili beyanlar geldi ve uçağımızın düşürülmesi sonrası belirsizlikler içine gömülü kaldık. Yani Genelkurmay Başkanımızın atik davranıp Başbakan ve Dışişleri Bakanı'nın, dünyaya duyurduğu 'raporların' dilini bir anda değiştirmesi demek ki Türkiye’yi uçurumdan kıyısından kurtarmış..."

Kaynak: Nihat Genç, Biz Bunlarden Değiliz başlıklı ODA TV'de 28.07.2012'de yayınlanan yazısı
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...