majesty1 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Selam millet..çok aptalca(bana göre)bi sorunum var..benim 107t6 philps monitörüm var ve 85 hz olmasına rağmen titreşim yapıyor(göze batar biçimde)..philipse gönderdim sorunsuz çalıştınıı herhangi bir problem olmadını sölediler..telefon gbi monitörü etkileycek herhangi bi cihaz yok yanında..benim ekran kartımdan kaynaklanıını sölediler..kartım geforce 2 mx 400..ama kartımda sorun yok..bi ayar fln var mı lütfen yardım edin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jinni Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Monitörün yanında, civarında hoparlör filan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 resolution dan kaynaklanıyodur....azaltmayı dene çözünürlüğü[signature][hline]Prawler, 22 Eylül 2004 04:45 tarihinde demiş ki: valla benimki büyük ama abartı değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
majesty1 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 yanında herhangi etkileyecek bişi yok hapörler vardı gerçi yanı sayılmas yerde olsun gnede çıkardım ama gne de aynı şey yapıor...1024x768 85 hz,800x600 100 hz..aynı şeeeyy.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 o zmn bır akım duzeltıcı al buyuk ıhtımal evıne gelen akımda dalgalanma cok oldugu ıcın oluyordur[signature][hline]waiting for the twelfth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 monitörü başka bir yere götürüp aynı sorun devam ediyor mu dene istersen. mümkünse başka bir sisteme tak. philips'te düzgün çalıştığına göre sorun sende bir yerlerde büyük ihtimalle (ya da yalan söylediler, ama tabii tanımadığım bilmediğim adamlar hakkında yorum yapamam). priz değiştir (topraklı prize tak mümkünse). ya da gücünü priz yerine kasadan alıyorsa direk prize takmayı deneyebilirsin mesela. yukarda da dendiği gibi, monitörün yanındaki her şeyi kaldırıp/uzaklaştırmayı dene. mümkünse kasa vs her şeyi olabildiğince uzağa koy. başka da bir şey gelmiyor aklıma.[signature][hline]"Ben bir şeyi iki kere demeeeeem, iki kere demeeeeem." Sezai Gündoğdu [Bu mesaj Mirage tarafından 30 Ekim 2004 19:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
majesty1 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 saolun cevaplar için ama abimin laptop ta cillop gbi çalışıo=((( sora bi tandığıma sordum ve geforce 2 mx 400 ler sorun yaratırmış bu yüzden 440 çıkmış.. muhtemelen bundanmış..böle saçma iş olur mu yaa?? biz miss gbi görüntü alalım die monitör alıos karşılaştııımız muameleye bak..ama sizin önerilerinizi de deniccem..saolun![signature][hline]Atamız CONDOR!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 bir arkadaştan falan başka bir grafik kartı alıp dene bir istersen. öyle hemen gidip kart alma da.[signature][hline]"Ben bir şeyi iki kere demeeeeem, iki kere demeeeeem." Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 bir arkada oluyordu titreşim oyunlarda oluyorsa screen rate i düşür düzliyor[signature][hline]Savaşmadan önce ölmeyi bilmek, ölmeden önce cesur olmak gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
majesty1 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 ekran kartı almaya nietim yok..oyunlarda deil sadece winde de oluo..denicem bu akşam başka kartta..[signature][hline]Atamız CONDOR!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UrZa Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 toprakli yada adam akilli voltaj korumali bir priz al..[signature][hline]Amd Athlon 64 @ 2500mhz = Epox 8KDA+ Mainboard = 1024 MB 500 Mhz Ram @ 4.2.2.2 = Nvidia 6800 GT @ 525-1150Mhz = Coolermaster Aquagate = Tagan 480 Watt Power supply = Sata Raid 0 with 160 GB 7200.7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar