edgeVII Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 1m Gold 2.3TL den satılıktır. Balonlu üye olduğumdan dolayı güven açısından,tanınan üyelerin size referans vermesi halinde goldu önceden teslim edebilirim. Quitting saledir. İsteyene ayrıca 1 hafta gecikmeli olarak 60wizard 60 DH nin bulunduğu ve starcraft II ye sahip battle.net hesabınıda satabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lelouchshiba Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 edgeVII said: Quitting saledir. oyunu bıraktığımdan satıyorum demek istemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
edgeVII Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Teşekkürler kaptan apaçık. Accountun gecikmeli olmasının sebebi rmahta satış yptığımdan dolayıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
edgeVII Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Güncel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sanguin Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 rmah nedir? accounta talibim elden nakit alabilirim oluru nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackLabelSociety Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 ben gold alabilirim ancak nasıl satış yapıcaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 1m gold 2 lira mı ahah. abi oyunun butun dengeleri sıçmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 1m gold = 2 ekmek hey gidi günler... gerçi onu bulamayan da var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiymaliborek Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Esh said: 1m gold 2 lira mı ahah. abi oyunun butun dengeleri sıçmış. eh herkes atlarsa diablo 3 ile hem ev geçindircem hem de oyun oynayacağım diye olacağı bu. :) saçma sapan bir arz var demekki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackLabelSociety Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 ev geçindiren danalar hakkaten var ama youtube'da izledim herif 250 dolara item satmış yahu noluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
edgeVII Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 1m Gold 2TL 25m=50 TL arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
edgeVII Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 30m gold satılmıştır,yarın EFT nin geçmesinin ardından goldlar arkadaşa iletilicektir. Account hala satılık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Acc için ne istiyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 yirim balonunu senin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
edgeVII Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 EFT tarafıma ulaştı,goldlar arkadaşa 5.30gibi teslim edilicek. Account için ÖM kullanalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
edgeVII Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 BlackLabelSociety said: ev geçindiren danalar hakkaten var ama youtube'da izledim herif 250 dolara item satmış yahu noluyor Ev geçindirilirmi geçindirilir ama ilk 3 ay için geçerliydi bu. Overallda aylık 700-800lira bir income sagladi d3 7/24 farm yapsam falan epey artardı bu ama artık pek mümkün değil çok fazla oyuncu kaybetti ve gw2 ile çook fazla daha kaybedicek. Fail bir oyun, ilk aylar ekmeğini yiyen yedi. Yeni major patch yada pvp patch ile tabi değişebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
edgeVII Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Account DareJedi arkadaşımıza rezerve edilmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Kısmetse ben alacağım :) Yeni bir canavar yetiştiriyorum arkamdan artık kız arkadaşımla terör estireceğiz Diablo / GW2 / Eve Online / MW3 te :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
edgeVII Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Same here bro hahaha,candır böyle kız. Wakfu+WoW+Cs1.6 here. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
munter Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Sorunsuz aldım goldu nps.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar