hexadecimal Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 işlemci : amd phenom 2 6 çekirdek specler fotoda = 200tl -------------------------------------------- ram : 6 gig 1600 cl-7 corsair + 2 gig kingston 1600 cl-7 = 60tl --------------------------------------------- ekran kartı : sapphire 6870 1gig 256 bit = 200 lira --------------------------------------------- power supply : inwin 650 watt commander psu = 80 lira --------------------------------------------- kasa : inwin maelstrom gaming tower = 100 lira temsili resim : not : beşiktaşta elden verebilirim hafta icinden itibaren. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 hexadecimal said: kasa : inwin maelstrom gaming tower = 100 lira temsili resim : not : beşiktaşta elden verebilirim hafta icinden itibaren. kasa için mesaj attıydım ama bir dönüş alamadım. bi de buradan deneyeyim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Ekran kartinin garantisi devam ediyomu? Talibim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Ankara'dayım ekran kartı ve işlemcinin garanti durumları nedir? Ayın 7sinde ikisini birlikte alabilirim. Hoş Korax önce pm atmış ekran kartı için öncelik onundur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbarX Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 hacı sen bu pc yi gasp mı ettin daha iyi fiyatada rahatca satabilrsin açıkcası bu fiyatlardan kıllandım param olsa seni zahmete hic sokmaz hepsini alırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Ekran karti bende, haber bekliyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 konuştun mu yoksa prior reserved mü? banada dönse keşke hoş öm atmadım ama :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Konustum haber bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 türkiyede olsam alırdım, fiyatlar iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 phenom2 iyiymiş ama benim dandik moboya fazla gelir muhtemelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 kasa işlemciyi alıcam satmıyor adam bulamıyorum nerdeki ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hexadecimal Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 arkadaşlar hepinizden gerçekten cok ozur dilerim , acil bir taşınma durumum oldu , yarın hayırlısıyla bitiyor ondan sonra ilgilenicegim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Ankaraya mı taşınıyorsun yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hexadecimal Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 600 liraya toptan vericem arkadaşlar , okayim.yanlız bir kucuk sıkıntı var onuda acıklayım , cok ucuz bi parcaya halloluyor onuda linklerim. Dikkatinizi çektiyse anakart ve hdd satılık parçalardan degiller onları acıklamak istiyorum. -Hdd satmamamın sebebi direk hdd koleksiyonu yapıyor olmam (:P) -anakartta durum su , 13liralık bir parçada sorun var onu arayıp yedek parça satan birinden bulursan anakartı beleşe getirrisin. bu işlemcinin sogutucusunun sabitlendigi işlemci yuvasının çerçevesindeki çentiklerden biri kırılmış , dolayısı ile dik konumda saglıklı calısmaz , ben 5 aydır tembellikten yatay konumda kullanıom :D o parçayı alırsanız dedigim gibi anakartı beleşe getirirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hexadecimal Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 beşiktaştayım mlsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 anaa sat iste su ekran kartini yav toptan moptan napcan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 sanada mesaj attığım gibi şuan iki sistem var ama ikiside olmazsa alıcam seninkini toptan, ama dediğim gibi biraz düşük bir ihtimal. koraxa satmanı tavsiye ediyorum. 50 lira fazla fiyat çek ama ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar