GwindonSurion Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 http://www.pati-pet.net/ eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Barınak mı kurmuşlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lelouchshiba Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 günde 25 lira alıyolarmış köpek bakmak için. asgari ücret'in köpek bakmaya bile zor yettiğine vurgu yapmışlar sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Bizimkiler tatile giderken oraya bıraktı, 1-2 boktan köpek barınağından başka barınak bulunmayan Adana'da hizmet vs. gayet iyi, ayrıca o alınan parayla orada onlarca sakat kör köpek barındırıyorlar falan. Niye böyle savundum bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lelouchshiba Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 yok, iyi dedin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
clifff Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 çok iyi. kız arkadaşımın köpeğini bıraktık 1 hafta, çok olumlu düşüncelerimiz. kuran amerikalılarda hayvan aşığı zaten herşeyi düşünmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 eh şunu keşke daha önce görseydim dayım bana bıraktı köpeği tatile gittiler sdf eşşek kadar köpek bide tırsıyorum ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 gidip isim hakkı bizim deyip para istesek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 25 ytl yi kopegin bi gunluk otel masrafi olarak fazla gormedigim gun kopek alma zamanim gelmis demek olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar