Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Carpenter charı olan var mı?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Europada exceptional music aleti yapabilenimiz var mı? Veya exceptional music aletleri satan bir yer biliyormusunuz? Ayrıca slayer archery silahları satan var mı? Dragon silayer bulmadım bir türlü.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak
Kızımız Duru
Mesaj tarihi:
said:
Sethlor, 31 Ekim 2004 17:22 tarihinde demiş ki:
eu falan boş işler bunlar

90 ping
direk yönetiyor hehe[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides!

neter, 07 Eylül 2004 23:08 tarihinde demiş ki:
dur gidip soyuniim o zaman
Mesaj tarihi:
telekom'un avrupa hatları baya yüksek
onları kapamadıgı sürece pinglerin sorun çıkaracagını sanmam[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides!

Mesaj tarihi:
dark saolsun besliyor bizi
guildimizin reisi aç koymadı şimdiye kadar

zaten para dedigin nedir ki :) uyurken bile 500k (8-9 saatlik bir uyku) kazanabiliyorsun biraz ugraşırsan

bol bol champ yapmaya başladıgımızda da zaten tamamen geyik olacak para olayı :) (AI guildi saolsun haraç alıp koruyor pklardan champ spawna gidenleri ehe)[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides!

Mesaj tarihi:
İyiymiş o zaman açalım bi char bizide besleyin orda :)

Aklıma gelmişken soriim char transfer ederken banka ve çantadaki item/para vslerinde geliyomu senle beraber[signature][hline]
Mesaj tarihi:
petlerde dahil her şey

yalnız beetle'ın içinde item varsa o geçiyor mu bilmiyorum[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides!

Mesaj tarihi:
2 hafta önce taşıdım ama beetleım yoktu. Her bişi tasınıyor. Çantanızdakiler ise yeni sharda baglandıgınızda tepede ayrı bir kutuda gorunuyor. ordan kendi cantanıza tasımanız lazım.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak
Kızımız Duru
  • Yeni Oluştur...