mythgem Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Arkadaşlar linkteki ürünün fiyatı 60 TL'dir. http://d3db.com/item/i/radiant-star-emerald?recipe=61687 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 puahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Ben 50 ye satarim isteyen varsa net dsgf Ahde 21milyon ama maliyeti 17 felan galiba bu arada 60 hakketen cok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 diğer topicte 2 liraya gold almaya çalış, sonra gelip burda 3 liraya sat. pro! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lelouchshiba Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 abi uçurun şu adamı ya. hatta bu tür satış için gelen herifleri direk uçurun. hazır balonu da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mythgem Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 reampage said: Ben 50 ye satarim isteyen varsa net dsgf Ahde 21milyon ama maliyeti 17 felan galiba bu arada 60 hakketen cok Güzel kardeşim 1m goldu satın almaya kalksan 3.5 tl mi 4 tlmi ne ztn 21m goldun hesabını sen yap bidaha istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mythgem Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Aluriel said: diğer topicte 2 liraya gold almaya çalış, sonra gelip burda 3 liraya sat. pro! ticaret bu nesi yanlış? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 ticaret degil o, adam kazıklamak. ticaret dedigin sey cok farklı. vakit buldugunda neymis arastır ogren. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 kayseri stayl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AcesHigh Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 mythgem said: reampage said: Ben 50 ye satarim isteyen varsa net dsgf Ahde 21milyon ama maliyeti 17 felan galiba bu arada 60 hakketen cok Güzel kardeşim 1m goldu satın almaya kalksan 3.5 tl mi 4 tlmi ne ztn 21m goldun hesabını sen yap bidaha istersen., Güzel kardeşim 1m goldu satın almaya kalksan 3.5 tl mi 4tl mi ne. Niye 2 milyona almaya çalışıyosun diğer başlıkta 3e alsana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mythgem Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 toggie said: ticaret degil o, adam kazıklamak. ticaret dedigin sey cok farklı. vakit buldugunda neymis arastır ogren. kardeş sen satmazsın başkası satar. neden baltalama peşindesin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 2 gram aklı olan almaz zaten. hele diğer topiği gören hiç mi hiç almaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 neyini baltalıcam, sanki bisi yazmasak alan cıkacak. bi akıllı sendin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Burakiler satici alici degil ugrasma bosuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 kazıklamaya çalıştığın adamlar da buranın bi parçası iyi kötü. neden göz yumalım ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mythgem Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 iyi ama arkadaşlar reklamın iyisi kötüsü olmaz. ben buraya bel bağlamadım sonuçta. kuyuya bi taş attım. bide böyle ikide bir kazıklama falan yazmayalım ayıp oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 yalan değil ki neden ayıp olsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mythgem Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 daha düzgün bir tabir bulabilirsin düşman değiliz sonuçta böyle birden bire hunharca saldırır gibi. yalnış anlama sadece sana söylemiyorum. herkes ters tepki vermiş. sonuçta siteye uygun değilse adminler kaldırsın topici ama böyle olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar