heretik Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Bem bi serverda gm olucam ve komutları az biliyorum sizden yardım alarak komutları ögrenebilcegim site yada başka bişi ayrdım edermisiniz ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
legolas77 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paticik com da arkadaşım :D bak yukarısa script bölümü var oraya gir orada gm komutları var;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Neden fake?[signature][hline]Korax, 27 Ağustos 2004 15:58 tarihinde Brook'a demiş ki: Dünya ahiret bacım olsun.. Ayda görürsem affetmem. [spo1=Paticik Halay ekibi] _o_ _o_ _o_ _o_ ..|.....|.....|.....| ./ ./ .../ .../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_KoRn_ Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Bence Fake Degıl Adam Bu ıste yenı sıteyı de bı arkadasından orenmı$[signature][hline]KraLLar Yokken SoytarıLar Co$ar , Güne$ YaLnızda oLsa Etrafa ı$ık Sacar.. üzüLme DogruLarın Kaderidir YaLnızLık.. KargaLar SürüyLe , KartaLLar YaLnız Ucar ! Avenia New Age Uo Shard uLtima TurKey Forever Who İs The KorN ? Pictures Of The Korn ... !! l Msn l [Bu mesaj _KoRn_ tarafından 01 Kasım 2004 09:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frasier Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Buradan Öğrenebilirsin.[signature][hline]Yemine Gerek Görmeyecek Kadar Sözlerine Sadık Ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
berkinyum Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Tam anlamıyla buradan :D Fraiser insanlar bazen bir linke tıklamaya bile üşeniyoda :D[signature][hline]Xiphidium now for Lost Age Forever, Para Siempre, Ognora, Immer, Toujours, Daima Ultima Online :D [Bu mesaj berkinyum tarafından 30 Şubat 1903 19:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 burası dahada yardımcı olacak komut staff felan diye aratırsan tabi ;)[signature][hline]deviL|may|Cry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
berkinyum Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Burası diosam Burası Delirtmeyin beni :D[signature][hline]Xiphidium now for Lost Age Forever, Para Siempre, Ognora, Immer, Toujours, Daima Ultima Online :D [Bu mesaj berkinyum tarafından 30 Şubat 1903 19:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frasier Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Piştt Benim İçin Kavga Etmeyin. :) Anlayabiliyorsa Benim Verdiğim Linkte. Gm Komutları yanı sıra Öğrenmek İstediği Başka bir Konu Görebilirse Baksın Diye Şettirdim. Ha Seninki ha Benimki :)[signature][hline]Yemine Gerek Görmeyecek Kadar Sözlerine Sadık Ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Eheh insanlar kendi arkadaşlarından utanıp tanımıyo taklidi yapıyo ya.[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !CHE Xear developer Brook[/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
berkinyum Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 euhuhe nasıl yani??[signature][hline]Xiphidium now for Lost Age Forever, Para Siempre, Ognora, Immer, Toujours, Daima Ultima Online :D [Bu mesaj berkinyum tarafından 30 Şubat 1903 19:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 .kill i bilsen yeter...[signature][hline]-Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
berkinyum Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 said: John_Petrucci, 02 Kasım 2004 02:54 tarihinde demiş ki: .kill i bilsen yeter... kopardınız gene :) .xressurect de lazım :D[signature][hline]Xiphidium now for Lost Age [Bu mesaj berkinyum tarafından 30 Şubat 1903 19:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Revenant- Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 sende millete ayak uydur herkezin kullandigi allskills 100.0 i kullanman yeter[signature][hline] Msn Adresim Revelador Revenant - Rv - Whea, 29 Eylul 2004 13:56 tarihinde demiş ki: baba yanlış anlama ama sen virus degil g..tten yemişin Sizler icin Laethon Burdayiz UO Shard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aries_ Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Sana Plevel 4 Komutlarını Vereyim işine yarar umarım.Burda insanlar birbirlerine yardım olmak yerine yorum yapmayı seçiyor. ------------------------------------------------------------ .invul - Dokunulmazlık modu .invis - Görünmezlik modu .admin - userları bir pencerede görmeni sağlar (bazı serverlarda .admin2 de var) .pg/page - Gelen pageleri listeler. .pg d/page d - Bakılan son page yi siler. .pg w/page w - Tüm Pageleri Siler. .go regionname - belirli kordinatlara veya şehirlere gitmeni sağlar. .xgo regionname - başka birisini yollamanı sağlar. .goname npc/user name - bir kişinin yada npc'nin ismini kullanarak bulmaya yarar. .xgoname npc/user name - başka birisini göndermeye yarar. (başına x konulan komutlar başka kullanıcılara etki etmek için kullanılır.herhangi bir komutu başkası üzerinde kullanıcaksan başına x eklemelisin) .set tag.tag=1/0 - vermek istediğin tag a göre değişir. .add - item veya diğer tüm herşey için kullanılır (Axis tercihimdir.) .xedit - bununla kullanıcıları inceleyebilirsin. .info - Kullanıcıların bilgileri için kullanılır. .xstone - taşa çevirme .kill - öldürme ( Çok severim bunu :) ) Şimdilik bunlar işini görürmü bilmem ama ben yinede yazayım dedim. Saygılar Aries...FT Owner.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar