ice_mansil Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 arkadaşlar Türkiye'de buz hokey ligi olduğunu biliyor muydunuz? oldukça heyecanlı bir spor olmasına karşın ülkemizde maalesef fazla bilinmiyor. neyse bakalım ilgilenecek misiniz?[signature][hline]Canın yandıysa yaşaman gereken kadar acı çek 'ne eksik ne de fazla' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Deprem zamanında buz hoke stadyumunun kullanıldıgını hatırlıorum ama.. ligi oldugunu hic bilmiodum..[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım Sen beni dostlarimdan koru dusmanlarımla ben ilgilenirim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ice_mansil Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 evet maalesef öyle olmuştu izmitteki rink Türkiye'nin ilk olimpik buz ringi ama ondan önce Ankara da var olimpik değil ama maçlar Ankara ve İzmit te yapılıyor[signature][hline]Canın yandıysa yaşaman gereken kadar acı çek 'ne eksik ne de fazla' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ice_mansil Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 hatta şu anda 1. ve 2. olmak üzere iki lig var. 1. lig de 10 takım var bunların çoğunluğu Ankara dan ama İstanbul dan da takımlar var futbol da olduğu gibi şampiyonlar ligi bile var gidiliyor ama başarı tabi çok yüksek değil neyse bir şeyler merak eden olursa daha yazarım[signature][hline]Canın yandıysa yaşaman gereken kadar acı çek 'ne eksik ne de fazla' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 said: Naa, 01 Kasım 2004 04:49 tarihinde demiş ki: Deprem zamanında buz hoke stadyumunun kullanıldıgını hatırlıorum ama.. ligi oldugunu hic bilmiodum.. çokk kötüydü o yaw hatırladıkça kötü oluyorum[signature][hline]Your feelings I can't help but rape them I'm sorry, I don't feel the same My heart inside is constantly hating I'm sorry, I just throw you away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ice_mansil Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 evet haklısın tarif edilemeyecek bir manzaraydı[signature][hline]Canın yandıysa yaşaman gereken kadar acı çek 'ne eksik ne de fazla' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Buz hokeyi nedir ya? Forza futbol arkadaşlar. Spor sadece futbol dğeil mi[signature][hline]İ$te geldik gidiyoruz bilinmez bir diyara Eskiden karpuz idik, şimdi döndük biz hıyara. UO-TF-CS-NWN-RO-AA Serverları@mix.gen.tr // Yazılarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
berkinyum Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 said: ice_man, 01 Kasım 2004 04:13 tarihinde demiş ki: arkadaşlar Türkiye'de buz hokey ligi olduğunu biliyor muydunuz? oldukça heyecanlı bir spor olmasına karşın ülkemizde maalesef fazla bilinmiyor. neyse bakalım ilgilenecek misiniz? Çünkü ülkemizde yeterli tesis ve sporcuya verilen önem henuz gelişmiş avrupa ülkerelerinin 4 de biri kadar. Ankara Belpada maçlara giderdik eskiden 4-5 kişi izlerdik maçı. Sonra ben arkadaşları falan toparladım şöle 50-60 kişi gittik 2-3 maça bedavaydı ozamanlar. sonra bi baktım bunlar bize guvenip paralı yaptılar. Zorla götürdügüm arkadaşlarımda tabi bidaha oraya adımlarını atmadılar. Şimdilerde gene bedava olmuş ama bu zihniyet oldukça neye yarar.[signature][hline]Xiphidium now for Lost Age Yogun istek üzerine M S N [Bu mesaj berkinyum tarafından 30 Şubat 1903 19:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ice_mansil Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 doğru diyorsun valla bu zihniyetten kurtulması lazım bu ülkenin ama şimdilik böyle ben de biraz tanıtabilir miyim diye bu konuyu açtım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ice_mansil Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 said: Prawler, 02 Kasım 2004 01:46 tarihinde demiş ki: Buz hokeyi nedir ya? Forza futbol arkadaşlar. Spor sadece futbol dğeil mi umarım geyik yapıyorsundur prawler kardeş evet futbolu ben de seviyorum ama diğer sporlarda da en az onun kadar iyi olanlar var evet örneğin buz hokeyi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar