di Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Selam, Ya 10dakkadir yutubda Rock Lee vs Kimimaru diye ariyorum, paso faggotlarin AMV'leri denk geliyor. Delirdim. Azcik spoiler olabilir ama izlemeyen kalmamistir artik heralde; Hangi bolumdeydi acep Lee'nin Kimimaru ile kapistigi sahne ? Kimimaru su kemik firlatan eleman. Lee Naruto'nun yardimina kosup elemanla kapisiyordu, bas edemeyince iki yudum sake cakip drunken fighter oluyoveriyodu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 123-The Leafs Handsome Devil tek denemede buldum lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 sasuke retrieval arcın sonlarındaydı edit: 123 ve 124 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Cok datlisiniz gensler. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 one piece' de. ıssız adada tek basına parodisel gerilim yaratan dede hangi bölümdeydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 62 http://www.youtube.com/watch?v=6rrutAj4m84 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar