zelish Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 arkadaşlar acil yorumlarınızı bekliyorum matematik mezunları ne işler yapar gazi kimya müh daha mı iyidir ya da istanbul üniv matematik de yazabilirim itanbul da okumayı da çok istiyorum ama tabi önceliğim eğitim siz olsanız neyi tercih ederdiniz ve neden?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 dershanede hoca olarak çalışmayı düşünüyorsan matematik, fenada parası iyi düzeyde özel ders verirsen. ama sıralamaya baktım, mimar sinanın altında ankara matematik var, wtf ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 üniversite olarak yaklaşırsan mimar sinan. muhtemelen 2 sene sonra interraille ispanyaya gitmiş "free hug" pankartıyla sanatsal video falan çekiyor olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 aktüerya üzerine yl yaparsan aktüerist olursun kimya müh olursan evinin bodrumunda arap sabunu yapıp pazarda satma şansın bile olur, matematikçi olursan bodrumunda integral üretip pazarda satamazsın ama ders verip iyi paralar kazanabilirsin hoş kimya müh olarak da yapabilirsin bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 sonuç: ikisi de meslek olarak riskli. ikisi de geçmiş dönemlerdeki popülerliğini kaybetmiş disiplinler. o yüzden okul seç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar