Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Client Hakkında Yardım ..

Sistem

Öne çıkan mesajlar

Merhaba arkadaşlar benim bir sorunum war clientimi açıyorum accountuma girerken karakter bölümüne gelmeden connecting de takılıyor ve karakter bölümü açılmıyor patchim full ama neden böyle birşey olduğunu hala anlamış değilim ( bu sorun her serverda oluyor ) yardımcı olursanız seviniceğim ..[signature][hline] Ultima Turkey Forever ... Msn
Sosyal ağlarda paylaş

Login.cfg dosyasına ip yada port'u yalnış yazıyo olabilirsin.[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa
Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !
CHE
Xear developer Brook[/i]
Sosyal ağlarda paylaş

O zaman çektiğin dosyaları ultima online klasorune atmayı unutuyosundur.[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa
CHE
Xear developer Brook[/i]
Sosyal ağlarda paylaş

Üzerinde hiç oynama yapılmamış bi 203 bul onunla bağlabilirsin .[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | ©émååt
--------------------------------------------------------------
Evrende bir toz bile sayılamayacak ufakıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim
--------------------------------------------------------------
||" 4 " Day The. || Sahip olduğun gücü asla gösterme ! ||
Sosyal ağlarda paylaş

Evet pozitif sırf bişiler yazıyımda gelsin bana pozitif laf soksun diye yazdım.

Bana laf sokmaya çalışmadan önce biraz büyü gel,düşündüğün şeyleri klavyeye dökmeyi öğren,kral gibi yazı yazarak hiçbişey olmadığını öğren, en önemlisi adam olmayı öğren ondan sonra bana gelip laf sokmaya çalışırsın.

hadi bakalım çalışmaya başla.

* kıçına tekme vurarak kapısının önünden uzaklaştırır *[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa
CHE
Xear developer Brook[/i]
Sosyal ağlarda paylaş

millet neden her topic in altında birbirine laf sokuyo onu anlamıyorum, amaç ne? Hizmet ve muhtaç olanlara yardım. O zaman o yardımı verelim. Connecting de kalıyosa server kapalı olabilir, ip si değişmiş olabilir, yada ultima dosyası içinden bi kaç birşey silinmiş olabilir.[signature][hline]Xiphidium now for Lost Age

[Bu mesaj berkinyum tarafından 30 Şubat 1903 19:03 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...