Flour Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Ya abiler ben o bölüme script ekliom silinmiş falan dio.Daha yeni koydum silinmiş dio? yardım ederseniz sevinirim[signature][hline]Imaginary World (BeastMaster De'Sauza) www.imaginaryuo.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 kodlamada sorun var script id si 999 un üstünde olan scriptler görüntülenemiyor.[signature][hline]We don't know what must we do about Worlds! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flour Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 ooo o zaman benim scriptlerin hiç biri çalışmaz :)[signature][hline]Imaginary World (BeastMaster De'Sauza) www.imaginaryuo.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
berkinyum Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 aynen öyle. kısa sürede düzeltilmesi dileğimle.[signature][hline]Xiphidium now for Lost Age [Bu mesaj berkinyum tarafından 30 Şubat 1903 19:03 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj berkinyum tarafından 02 Kasım 2004 10:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar