Ceti Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 arkadaşlar benim için fileplanet üyeligi alan ve stress test e katilmami saglayacak insan evladina içinde lvl 50 mentalist olan hibernia/excalibur (eu sunucusu) daoc account u veriyorum direk. kıcasi direk 16 dollar a 150 dollarlik account... [Bu mesaj Ceti tarafından 02 Kasım 2004 00:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mehanix- Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 aç biri alsa cd key.. burda bu heycanla açık artırma yapsa 1000$ kazanır bence:)[signature][hline]Jinnz Norton - Eclipse [Bu mesaj -Mehanix- tarafından 02 Kasım 2004 00:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Benim olan ccde para yok arkadaşımınkiylen aldım yoksa karşılıksız alırdım[signature][hline]Daoc:Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL Trex lvl 50 Bm Coh:Satanix Electrical blast/Electricity manipulation Swg:Viru Jan-Tiran BH on Ecl. Ve niceleri Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 ben arkadaşımın kredi kartını kullandım ceti msg atmışsın ama benim kredi kartım şu an kapalı :([signature][hline]homo homini lupus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar