Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 bu bot fly fena bişey ya, bi videosunu izlemiştim başka izlemem eauh vıcır vıcır hareket ediyo filan ıyh
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Admin Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 kollar toparladi, penisiline devam. bu arada youtube dan egitim almaya devam ederken sunu izlediydim bir kac gun once. bu cok fena, adamin kol patlayacak gibi duruyor. evvelki video kadar igrenc degil belki ama yine de fena yani. bu da igrenc
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 dyna ve nedanko lütfen kendilerini banlayabilir mi tüm uykum kaçtı arkadaş
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 ulan merağımdan oturdum tüm videoları izledim bir de of bu videoları çekenler hangi ülkelerde yaşıyor? söyleyin de karalisteye alayım. sınırından bile geçmem yemimim olsun
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Admin Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Olur da bir gun evden disari cikarsin, bi bocek sokar, ne guzel biliyorsun nedir ne degildir artik. ;) Benzeri sana olursa oluyorum lan diyip 3. kattan atlamazsin artik fena mi?
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 abi deli gibi bilgilendiniz. daha ne. arada bot fly, ne idüğü belirsiz böcek falan da öğrendiniz.
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 ilk postlardaki resimleri görünce dank etti. olm geçen gün aynı cins örümceğin fotoğrafını çektim bi domates tarlasında lan :D
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 olm manyak mısınız? ben öle örümcek görünce cebimden sinirli köylü meşalesi çıkartıp aleve veriyorum her tarafı
Öne çıkan mesajlar