Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satılık Diablo 3 60 level barbarian

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Selam,

Dijitol kod ile aldığım diablo 3 karakterimi satıyorum içi boş sadece karakter ve 8m para mevcut satmadan önce tüm itemleri ahde sattım.

istediğim fiyat 100 lira.
Mesaj tarihi:
içinde 60 level barbarian ve 8m para olduğu için ve gelgelelim dijital kodlar 160 lira civarı 100 değil.

Güncel son fiyat : 80 TL
Mesaj tarihi:
Bence bu da 50-60TL bandına düşer gibi. Umarım satılır. Ben 50TL ye 60 barbar itemli olarak aldım ki itemler yaklaşık 80m civarı ediyor stashte duranlara bakmadım bile. İyi satışlar.
Mesaj tarihi:
abi neden 80m lik itemi olan biri 50 liraya satsın 60 level accountu anlamıyorum.

up: 60 TL son fiyat dahada düşmüyorum kardeşime veririm oynar daha iyi.
Mesaj tarihi:
Ben fiyatı kırmak için yazmadım yaw :) Unique item düşürememenin vermiş olduğu bir sinir harbi diyelim satış için. Bende o kadar edeceğini düşünmemiştim aslında. 4 item var adam akıllı para eden ama diğerleride 2-5m fln derken 80 ediyor tabi bu buyout fiyatları bidlerden gidersem 50m civarında. Ama dediğim gibi stashe bakmadım ne var ne yok.
Mesaj tarihi:
DareJedi said:

Ben fiyatı kırmak için yazmadım yaw :) Unique item düşürememenin vermiş olduğu bir sinir harbi diyelim satış için. Bende o kadar edeceğini düşünmemiştim aslında. 4 item var adam akıllı para eden ama diğerleride 2-5m fln derken 80 ediyor tabi bu buyout fiyatları bidlerden gidersem 50m civarında. Ama dediğim gibi stashe bakmadım ne var ne yok.

yanlis anlama da sen dogru baktigina emin misin? ya adam enayi ya sen bakmayi bilmiyodun

incdarkness#2439 ekle istersen merak ettim itemlarini
  • Yeni Oluştur...