Xht Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Selam, Dijitol kod ile aldığım diablo 3 karakterimi satıyorum içi boş sadece karakter ve 8m para mevcut satmadan önce tüm itemleri ahde sattım. istediğim fiyat 100 lira. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lelouchshiba Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Xht said: satmadan önce tüm itemleri ahde sattım. space-time continuum'unu yokettin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xht Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 RMAH da sattım AH dediğim, itemli karakteri kimse almak istemiyor fiyat uçuk olduğundan temiz 150$ yapıp cıktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 şimdi başlığı kirletmiş gibi olmayım da adam 10 lira daha verir gider kutulu sıfır alır, niye gelip senden alsın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xht Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 içinde 60 level barbarian ve 8m para olduğu için ve gelgelelim dijital kodlar 160 lira civarı 100 değil. Güncel son fiyat : 80 TL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xht Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 güncel 80 tl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Bence bu da 50-60TL bandına düşer gibi. Umarım satılır. Ben 50TL ye 60 barbar itemli olarak aldım ki itemler yaklaşık 80m civarı ediyor stashte duranlara bakmadım bile. İyi satışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xht Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 abi neden 80m lik itemi olan biri 50 liraya satsın 60 level accountu anlamıyorum. up: 60 TL son fiyat dahada düşmüyorum kardeşime veririm oynar daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Ben fiyatı kırmak için yazmadım yaw :) Unique item düşürememenin vermiş olduğu bir sinir harbi diyelim satış için. Bende o kadar edeceğini düşünmemiştim aslında. 4 item var adam akıllı para eden ama diğerleride 2-5m fln derken 80 ediyor tabi bu buyout fiyatları bidlerden gidersem 50m civarında. Ama dediğim gibi stashe bakmadım ne var ne yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 5milyon goldu bana ver öyle sat sdfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hannibal44 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Gold sende kalsın 50 tl veririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xht Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 2 account mevcut birde dark hunter var diğer accountta 2 accountu 100 liraya veririm. tek accountu 50 liraya veremem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 dark hunter ne la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 DareJedi said: Ben fiyatı kırmak için yazmadım yaw :) Unique item düşürememenin vermiş olduğu bir sinir harbi diyelim satış için. Bende o kadar edeceğini düşünmemiştim aslında. 4 item var adam akıllı para eden ama diğerleride 2-5m fln derken 80 ediyor tabi bu buyout fiyatları bidlerden gidersem 50m civarında. Ama dediğim gibi stashe bakmadım ne var ne yok. yanlis anlama da sen dogru baktigina emin misin? ya adam enayi ya sen bakmayi bilmiyodun incdarkness#2439 ekle istersen merak ettim itemlarini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xht Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Aluriel said: dark hunter ne la huauhahua demon hunter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xht Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 satıldı son 1 adet diablo 3 accountu kaldı elimde demon hunter 60 itemsiz. 50 tl paypal ile gerçekleştirebiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Tabiki benim tarafimdan alinmistir :) Ekibi kurdum gelsin goldlar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hannibal44 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 DareJedi said: Tabiki benim tarafimdan alinmistir :) Ekibi kurdum gelsin goldlar :P Ben aldım accountu aslında :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar