Lord_Argos Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 1095 yılı, Birinci Haçlı Seferi Kralın Sancağı Önde Gider (Vexilla Regis Prodeunt) hemen her sınıftan savaşçı hacılar, Kutsal Topraklara yola çıkarken bu ilahiyi söylüyorlardı... http://www.youtube.com/watch?v=bnxRr7rGbYI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 who cares? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lelouchshiba Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 gayet hoş. 15853 post atarken, gerçek isim kısmına serhat yazarken, imzaya battle tag bırakırken bunu sorgulamaman ama biri beğendiği bir şeyi formata uygun bir şekilde paylaşınca who cares demen komik bence. oldu mu şimdi serhat ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 adımı, battletagimi, 15 bin küsur mesajımı da kimsenin umursadığını sanmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Kaldırın bu ilahiyi bugün ilahi başlığı açan yarın misyonerlik yapar paticikte. Gericiysek gericiyik argadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 ben umursuyorum <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Orta Çağ Avrupa'sı, bu tarz chant'lar diyelim, ilgimi çekmiştir hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lelouchshiba Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Aluriel said: adımı, battletagimi, 15 bin küsur mesajımı da kimsenin umursadığını sanmıyorum thats the point. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=5q6skxRLnsI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar