barbu Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 elinde ya da çevresinde 1. kategori bileti olan varsa talibim. zaman yokluğundan ve başka kategoride olan arkadaşlarıyla izlemek için satan insanlar filan olabiliyor. Eğer çevrenizde varsa almak istiyorum. ama karaborsa işine bodos dalmaya niyetim yok açıkçası daha çok zaman var. normal fiyata ariyorum. veya en fazla 200tl veririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 barbu öncelikli bende arıyorum aynı kriterlerde. edit:bozuk türkçe önce sen bul sonra bana inş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 bir üst taraflara çıksın bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovefromistanbul Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Bende ikinci el aldim 200'e fakat kaza yaptigim icin iptal ettim planimi. Elimdeki bileti aldigim fiyata satiyorum 200 tl ye. almak isterseniz [email protected] a mail atabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 hmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar