-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 subscribe et emailla gelır basladı dıye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 noob olduğum için söylüyorum. sağ klike nasıl rakamlardan bir büyüyü koyabiliyor? Ya da nasıl yapılıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Ayarlardan elective mode u açman lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 dün bakamadım, bugün bakabilirim umarım. Teşekkürler :) Yalnız bariz sağ tuştakileri kullanmıyorum. Ya unutuyorum, ya da işime gelmiyor pek. Şu fetish army güzel bir şey ama onun yerine başka bir şey kullanıyorum sanırsam ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 evet oldu da bu sistem bana biraz saçma geldi. O büyülerin özellikleri tek başlık altında olup bir tanesini seçmen değil mi? Direk ona karşı bir şey bu. WD olarak pet show yapabilirim şu an. 10'dan fazla tiple gezerim yanımda, üzerine de raising dead mi ne onu basarım. güzel fikir aslında dsadsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nacrem Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 geçen gece adamı feci trollediler ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 adam cok yoyo ya, rl parasi vereyim giydir beni bebegim dedim banlarlar panpa dedi asdhasjasd :O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 MelihMercan said: geçen gece adamı feci trollediler ama... ben o mevzuyu çözemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 adam konuyu kendi açmış gibi tek mesaj falan sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eksis Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 oha abi adam şakasına donation yapın bana dedi elemanın teki çıkarıp 450m+500 fiery verdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 1 eylüle kadar ödünç verdi adam gearını satıyor leg pattern alacakta cok pis patlayacak içinde 2h bow falan aldı lvl61 ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Az önce legendary pattern düştü SK'da UNuttu bu görmedi, adama bağırıyoruz, son dakka görüp geri döndü double facepalm yaptı resmen ekranda ahahahahah utancından kıpkırmızı kesildi =))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar