copry Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 "nutella yerim" said: link var mı Eve gidince ayarlarim
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Llama said: ne güzel memeli kızlar var hep aklınızda tahta kalmış.. nerden buluyonuz öylelerini fakirsiniz işte ondan hep bunlar metalcı kızlara bakmayı bırakın ya abi o zaman nasıl eğleneceğiz ki? türk ırkında büyük göğüslülerde meme, bel çevresi -ve love handles- oranında sıkıntı var ve popoların aşağıya doğru sarkık olması gibi bir sorun yaygın. her ne kadar spor ile bu sorun bir nebze giderilebiliyor olsa dahi nihai meme keyfini asgariye indiren bu büyük problem karşısında devlet politikaları geliştirilmesi lazımdır ve bu durumun aciliyetine işaret edilmelidir. tarzı bişi sıkıcı mesela. ama tahta öyle mi? memeniz yok, tahtasınız. adınız ayşe, nilay falan değil, osman, musa falan olmalı. ne kadar eğlenceli ve hakaret dolu.
imamizer Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Llama said: ne güzel memeli kızlar var hep aklınızda tahta kalmış.. nerden buluyonuz öylelerini fakirsiniz işte ondan hep bunlar metalcı kızlara bakmayı bırakın ya iyi tahta olmasın, güzel memeli olsun. ama... %86 oranında ayak bilekleri baca borusu, %93 oranında bel çevresi şamriyel seviyesi, %97 oranında düz veya sarkık popo, %79.4 oranında çirkin bu coğrafyanın kızlarına yaratan cömert davranmamış yapacak bir şey yok.
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 sabah sabah oranlarla geldi adam karşıma
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 bizim şirkette de yok.. evet coğrafyaca şu konuda kıtız, ben de huzuru yabancı gelinde buldum
nutella yerim Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 copry said: "nutella yerim" said: link var mı Eve gidince ayarlarim eyw
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Beyler yurdumuzun kanayan yarasına parmak bastığınız için hepinize teşekkür ederim. Bende bu dertten şikayetçiyim memletekte düzgün fizikli hatun yok denecek kadar az olanlarıda malesef atmosferi aşmış vaziyette. Bence Ali Kırca bu durum için tekrar siyaset meydanını toplasın tam tam çalaraktan.
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 dasaaa said: pala bıyıkların mı var? :D
Loex Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 imamizer said: Llama said: ne güzel memeli kızlar var hep aklınızda tahta kalmış.. nerden buluyonuz öylelerini fakirsiniz işte ondan hep bunlar metalcı kızlara bakmayı bırakın ya iyi tahta olmasın, güzel memeli olsun. ama... %86 oranında ayak bilekleri baca borusu, %93 oranında bel çevresi şamriyel seviyesi, %97 oranında düz veya sarkık popo, %79.4 oranında çirkin bu coğrafyanın kızlarına yaratan cömert davranmamış yapacak bir şey yok. imamizer bu coğrafyanın erkeği olarak bi tane mayolu foto paylaşırmısın sen neye benziyosunda beğenmiyosun bu kızları
imamizer Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 pittlerin bradd olmak gerekmiyor ki çirkine çirkin demek için. konu bu coğrafya erkeği olsa benzer oranlarda şişman, kısa boylu, kıllı, kel de derim ne olacak. gerçek o çünkü. biliyorum beni merak eden çok ama böyle ucuz numaralarla diri vücudumu sergilemem için beni kandıramazsınız cnm.
copry Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Mr_Hand said: dasaaa said: pala bıyıkların mı var? :D Hehehehe cok komik road runner
Öne çıkan mesajlar