Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
maus yaklaşık 2 aylık falan ya oldu ya olmadı.

diablo vs gibi hiçbir oyun oynanmadı.

zaten sabah 9 akşam 9 çalışıyorum. akşamları bi kaç saatlik keyfim var. fps dir, hondur, dotadır oynuyorum.

buna rağmen sol tıkta tık yapmadan önceki aralıkta bi gıcırdama başladı. çok kıl bişey. garantiden değiştirmek mümkün ama başka bir ürünle değişim yapabilirim zira elime de çok ergonomik olmadı. başka tavsiyeleriniz var mıdır? g500 ün işçiliğini zayıf buldum açıkçası.
Mesaj tarihi:

mx5 master race reporting in. bence bu kral serinin en nadide parçası 510du, bilmiyorum 518 kullanıyorum yıllardır ama bileğimin en kuvvetli olduğu zamanlar hep 510la geçti, yaşlandık tabii o da var :p

Mesaj tarihi:
Sawer said:

g500 rezalet yapıcak bişi yok, arkadaş satıp g300 aldı.

Başka başlık açmıyım dedim.
sanalmarketim mi ne bir sitede g105 klavye + g300 mouse 110 liramıydı neydi gaming klavye mouse ihtiyacım var çok extreme şeyler istemiyorum -400 liralık klavyeler falan- g500 ü biraz araştırdım hep çift basma tuş sorunu faln yaşamış kullananlar,g300 iyi deniyor fiyat performans olarak.
Aynı şekilde g105 içinde f-p ürünü deniyor siz ne düşünüyorsunuz?
Mesaj tarihi:
G105 nasıldır peki? Bide g300 kötü bir mouse mu yoksa g400 daha iyi olduğu içinmi önerdin. g300 ün tipinide beğendimde biraz :P

G105 hakkında yorum yapcak varmı
Mesaj tarihi:
G300 mouse ve g105 keyboard siparişi verdim salı günü elime geçicek bakalım.
Elerim ufak olduğu için g300 tercih ettim bide şekli çok hoşuma gitti.
Asıl sebep ise f/p ürünleri olmaları
Mesaj tarihi:
G500 hakkaten rezalet. Bende çift tıklama hastalığı var. Bunların microswitchleri kalite ama statik elektriği boşaltamadıktan sonra bin dolarlık malzeme olsa nolur.

A4tech Swop alcam ben.
  • Yeni Oluştur...