Mayhem Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 selam. cihazı 19 mayıs tarihinde turkcell timden satın aldım. 15 haziran tarihinde ise yetkili servise ilk seri üretimlerde kronik "sarı ekran" problemi nedeniyle teslim ettim. doğrudan ayıplı mal olduğu için sıfırıyla değişim kararı verildi. servise tüm aksesuarlarıyla birlikte kutusuyla teslim ettiğim için yeni gelecek cihazda sıfır jelatinli kutusunda açılmamış olarak geldi. bende düşündüm taşındım kutusunu açmadan satmak veya takas etmek istiyorum. fiyat: 1450 lira takas yapabileceğim cihazlar: samsung gs3, htc one x (türkiyeden alınmış olması kaydıyla; sıfır ya da az kullanılmış 2. el olabilir. üzerine fark verebilirim) saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 ap (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 ap (tu) yok mu satın alacak veya samsung s3 ile takas etmek isteyen? htc one x ile takaslamak üzereyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbarX Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 almam sarı ekran cıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 problemsiz seri:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Fiyat 1350 liraya indi.. Fotoğraflarıda ekleyeyim, bugün aldım cihazı servisten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Xperia S 32 GB alet buysa 1300 liraya. hatta 1200 küsur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 linkini verdiğin telefon paralel ithalat. garantisi kim sağlıyor bile belli değil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 teleservis sağlamasında kim sağlıyorsa sağlasın :) benim telefon 1 aydır arkadaşınki 1 senedir servise gidip geliyor her seferinde yazılım güncelledik deniliyor ancak eski sürüm yüklenip geri gönderiliyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 teleservice sony telefonlarına artık sony eurasia bakabiliyor. sony xperia slerde böyle bir karar alındı. bilginize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 FİYAT 1300 TL oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 SON İNDİRİM 1250 TL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cagrus Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 750 de alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackLabelSociety Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Mayhem said: SON İNDİRİM 1250 TL lanet olsun ya:( 20 gün once 1100'e ikinci el aldım ertesi gün sarı lekeden servise verdim değiştirirler umuduyla bu ilan olsaydı yüzde trilyon alırdım :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 hadi ya sağlık olsun umarım yenisiyle değiştirirler ve umarım telefonuna kavuşursun bir an önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 ap (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Mayhem said: ap (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Forumdan bir patiye satılmıştır. Hayırlı olsun, iyi günlerde kullansın mis gibi, maşaalllahhh dinimiz amin. Kendini açıklamak isterse yazar buraya mutlaka zaten. Saygılar ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Selam, Kulağıma fısıldadı; gizli kalmak istiyormuş ki eğer Xperia kullanmayı beceremezse rezil olmasınmış :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar