Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Beyler/Bayanlar, 6-10 ağustos tarihleri arasında bozcaada'da olmak istiyoruz. geçen sene geceliği oda başı 70 olan pansiyonlar bu sene kişi başı 70tl çekiyorlar. Var mı tanıdığı neyim olan?. 4 kişiyiz. bi apart bulduk geceliği 150ye 4 yataklı ama tek odalı o da uymadı bize. yardımlarınızı bekliyorum, öpüyorum xDxD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 kişi başı 35 e de ev pansiyon var ama ne kadar yaşanılaiblir yerler bilemeyeceğim standardınız nedir? temizlik konusunda beklentiniz nedir ona göre sordurayım yoksa 150 tl ev için hiç fena fiyat değil biz bile klimasız evi 200 den aşağıya vermiyoruz ayrıca merkezde mi yoksa dışarıda mı ev istiyorsun? /sahibigeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 yok abi 150 baya iyi de iki çift aynı odada kalmak istemiyoruz =) altımızda araba olacak ama merkez ilk tercihimiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 o paraya zor, kişi başı 50 tl ye çıksanız ev pansiyon rahat bulursunuz sordurayım istersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 abi kişi başı 50ye bodrum merkezde kaldım aynı tarihlerde geçen sene. bozcaadaya aynı parayı vermek içimden gelmiyor sıkıntım o =) senden haber bekliyorum şu an sonra en kötü o klisenin ordakini tutucaz 150ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 ufak yerler daha pahalı olur ama unutma. bodrumdaki doygunluk fiyatların da düşmesine neden oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 küvet buz ve böbrekler!!!! gezdim tozdum falana alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 BabacumMostors said: /sahibigeldi bi dk, sahibi derken? Ramazan sonrası 5-6 kişi tatile çıkalım diyoruz oralarda, fikir isterim senden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 bütçe, kişi sayısı(ya da oda), tarih benim hatun bozcaadalı butik oteli var da kelle başı 90-100 arası alıyor o gecelik ama bildiğim temiz ev pansiyonlar var hem merkezde hem merkez dışında akşama kutulu için sorduracağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 hatta koyayım bilgilerini ya; www.kibelekonukevi.com (bu tasarım ıgeçici olarak kullanıyoruz en hızlı böyle çözüm üretebildik :/) http://www.neredekal.com/kibele-konukevi/foto-galeri/ (daha fazla fotoğraf için) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarçýn Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 çapraz otel var abi bozcaada'da. adanın en iyi oteli denebilir bence, en azından benim bildiğim. geçen ay orda kaldık. yarım pansiyon ve odaları fln gayet güzeldi. ufak bir havuzu ve güzel bir plajı da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 adam 150 tl ye 4 kişi kalmalı yer arıyor ama bir de çapraz merkez dışında kalıyor merkezde yer aramasa evet çapraz gayet iyi bir tercih Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 abi adaya gelip de havuz arayanları ayrıca kınıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 haber bekliyorum babacum ben senden. ona göre evimiz'e (şu kilisenin orada olan) rezervasyon yaptırcaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Evimiz aparti tuttuk, 2oda 4yatak var geceligi 150tl konumu merkezde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar