erucalavera Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 şimdi bir tablo hazırlıyorum, bu tablodaki bir satıra yazdığım değere göre başka bir tablodan veri alıp yeni bir satıra eklemesini istiyorum. örneğin ben 2522 yazıcam ve excel diğer tabloda 2522ye karşılık gelen veriyi okuyup benim yeni tabloma aktarıcak. toplam 10-15 değer için böyle bir formül yazmam lazım. if'le yapmayı denedim ama olduramadım bir türlü. nasıl yapabilirim bilen var mı ?
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 match ile vlookup kullanman gerekiyor. bununla dilediğin row, column bulabiliyorsun. sonra index ile o satır sütunu okutabiliyorsun diye hatırlıyorum. netten aratırsan bulursun bu bilgi ile zaten. şimdi çıkıcam, yapan çıkmazsa dönünce yaparım ben
erucalavera Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 tamamdır hallettim vlookupla, çok teşekkürler
df Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 vlookup ile aradığında birden fazla aynı değer varsa en üsttekini alır. birden fazla aynı değer varsa kontrol et.
Öne çıkan mesajlar