Silmarwen Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Doğru yer değil konu için de, burası daha uygun geldi sormak için. Demise'da oynamak istiyorum ama sürekli Verifyng Accountta takılıyor. Patch sonuna kadar yaptım UO'yu. Neden olabilir ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 sorun o zaten sonuna kadar patch yapmayacan, bi versiondan sonrasını runuo desteklemiyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 yok, çözdüm de, unutmuşum konuyu açtığımı. patchi sonuna kadar yaptım, razor güncel değilmiş, artık kaç yıllık programla girmeyi denediysem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uqurkandemir Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 hey gidi yıllar özledim uo yu. tabi sistemde değişmişdir haliyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nacrem Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 var mı oynayan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Var M. Bu aralar pek vakit ayıramıyorum yani birkaç gündür. Yeni eve çıkıcam falan onlarla uğraşıyorum. Onu halledince dönence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar