Meov Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Hesapta sadece diablo3 vardır, diablo 3 için alınmıştır. içinde altlar dışında 60 level wizard vardır. wizardın itemları iyi baya 50k dpsi 15k hpsi var, kitelayarak ve evade olarak act3 farmlayabiliyor. üzerinde 2 3 legendary vs var andariels visage dahil. monk için level reduced 18 2 wep var 48den 60a faceroll. ne desem daha 1m'e yakın gold var. 5me yakın satılacak var ahta ve stashde. 3 gün içinde satmayı düşünüyorum alıcı çıkarsa. özel mesaj yoluyla ulaşabilirsiniz. referanslarım vardır daha önce satış yaptım patiden wow acc dahil. 4 5 kere banlanmış olsamda 2001den beri patideyim aralıksız. bir sorun çıkması ihtimali için açık adresim vs verilecektir, kimlik fotokopisini şimdilik vermeyi düşünmüyorum okuyunca bir şeyler gözüm korktu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Tebrik ederim uplayarak 2 konunun üstüne çıktın. Bugün satılır kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 kes. alın şu accountuda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 we need a price Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 reserved. satılmaması durumunda uplarım tekrar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 hesap 90 liraya satıldı arkadaşlar, blizzden dolayı küçük bir problem yaşamışta olsak hallettik :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar