XarC Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Son günlerde çok gördüm ve bayağıda bir sıcak hissettim kendimi bu üniversite ve bölüme. Üniversite, bölüm, akademisyenleri, eğitim seviyesi vs. konusunda bilgisi olanlar paylaşırlarsa sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 sen 2. kez girmicekmiydin lo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XarC Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 genel plan o da bir yandan da arayış içerisindeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Graduate seviyesinde gayet iyi bir okul ancak undergradi bilmiyorum. Mimarlık bölümü ile ilgili de bir bilgim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XarC Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Quadrophenia said: Graduate seviyesinde gayet iyi bir okul ancak undergradi bilmiyorum. Mimarlık bölümü ile ilgili de bir bilgim yok. Graduate ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 masterı iöin yeterli ama lisans için yeterli birikimi yok okulun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 XarC said: Quadrophenia said: Graduate seviyesinde gayet iyi bir okul ancak undergradi bilmiyorum. Mimarlık bölümü ile ilgili de bir bilgim yok. Graduate ? Yüksek lisans / doktora. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar