XarC Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Son günlerde çok gördüm ve bayağıda bir sıcak hissettim kendimi bu üniversite ve bölüme. Üniversite, bölüm, akademisyenleri, eğitim seviyesi vs. konusunda bilgisi olanlar paylaşırlarsa sevinirim.
XarC Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 genel plan o da bir yandan da arayış içerisindeyim
Quadrophenia Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Graduate seviyesinde gayet iyi bir okul ancak undergradi bilmiyorum. Mimarlık bölümü ile ilgili de bir bilgim yok.
XarC Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Quadrophenia said: Graduate seviyesinde gayet iyi bir okul ancak undergradi bilmiyorum. Mimarlık bölümü ile ilgili de bir bilgim yok. Graduate ?
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 masterı iöin yeterli ama lisans için yeterli birikimi yok okulun
Quadrophenia Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 XarC said: Quadrophenia said: Graduate seviyesinde gayet iyi bir okul ancak undergradi bilmiyorum. Mimarlık bölümü ile ilgili de bir bilgim yok. Graduate ? Yüksek lisans / doktora.
Öne çıkan mesajlar