Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ufo lar in modelimi gelisti

Ancalagan

Öne çıkan mesajlar

Arkadaslar bilmem siz fakrettinzimi ayda ilginelennenleriniz bilir Ufo larin bi sürü resmi vardir nette fln sitelerde bide bildigimiz bilinen resimler vardir iste bu resimelrde bi olay ilgimi cekti sizinle paylasmak istedim düsüncemii

bakın simdi neden sizce 80 ler de cekilmis ufo fotograflarinda ufolarin keskin hatlari var

sanki bi metal rock hipi havasi avr eski ufo resimelrinde keskin hatlar sert ciddi peki neden 2000 li yilarda cekilmis ufo fotograflari daha estetik ve inanilmaz saydam teknolojik görüntüler sizce bunlarin hepsi bi düzmecemi ve bunlari hazirlayan salakalr Bu tip olayalra önem vermemis zmanına göre ufo yu düsünerek dizaynlamis fotografini cekmis yada gercekten ufo larda modelmi yapio eski genis kasa ufolarindan bi an turbo gt ufo alrami gectiler siz ne dersiniz bu konuda ?[signature][hline]Kingdom Of Celeste RoyalMessanger Sir Cromex

Who he commands the past controles the future. Who he controles the Future COnquers the Past...
Sosyal ağlarda paylaş

e bizim teknoloji gelişiyor onların teknoloji aynı mı kalacak onlar da daha estetik yapıyorlar UFO larını.. uzaylılar işlerini biliyorlar. Bence yeni kasa ufolar çok çekici[signature][hline]İ$te geldik gidiyoruz bilinmez bir diyara
Eskiden karpuz idik, şimdi döndük biz hıyara.
UO-TF-CS-NWN-RO-AA Serverları@mix.gen.tr // Yazılarım
Sosyal ağlarda paylaş

Bunu ters yaz-->]img]http://urladresi[/img][signature][hline]Cezair
Acextar, 31 Ekim 2004 02:12 tarihinde demiş ki:
Yoq yoq! Biri fena gazlamış amcamı, baqsana adam isyanlarda.. :)

[Bu mesaj Cezair tarafından 31 Ekim 2004 02:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Kaç taksit yapıyolar abi?

Biz de almayı düşünüyoruz bi tane , şahin görünümlü Ufo[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki:
mama yiyiom ben
Volfied, 15 Ekim 2004 13:39 tarihinde demiş ki:
kucuk emrah ile aranda bi fark var elvyn
kucuk emrah kurgusal bi karakter
Sosyal ağlarda paylaş

Uzaylilar da ufoalrini gelistirebilir evet mantikli vede bugun ufo gercegini izliyodum rizede bi ufo ckemisler huni seklinde inanilamz gercekti ben bi cesit organizasyonla alakam var ondan kasetleri vs leri cok ii bilirm sahteleri gercekleri bu baya gercketi
esas konu su bu ufo denen aletlerin buyukleride var kucukelride uzaylilar inda degisik irklari ve federasyon tarzi biseyimi var acep yane farkli gemiler varya ondan düsündüm bunu yada acaba degisik ülkeler kendi mantigiyla mı düzmece yapio rizeliler hamsi seklinde amerika hamburger seklinde rusya ... .ne biliym oda acliktan tabak gibi site =D[signature][hline]Kingdom Of Celeste RoyalMessanger Sir Cromex

Who he commands the past controles the future. Who he controles the Future COnquers the Past...
Sosyal ağlarda paylaş

Bakınız iste size bir akc fotograf bunlar cekilmis fotograf keskinliklerine bakın

ANA GEMıleri asadaki puro seklinde oluyomus neden ole bis ekil cok alay konusu olucaklarini bilmiyolarmi
[signature][hline]Kingdom Of Celeste RoyalMessanger Sir Cromex

Sosyal ağlarda paylaş

ben uzayli görmedim ama ufoyu cok cok yakından gördüm annem de o gün yazlik evdeydi oda tarlaya indigini gördü Komusmuz olan köylülerde gördü amma nafile hehhee

Ben cok kücüktüm oalyin ciddeyitini hatirlayamiom tma olrak annem sürekli bahseder olaydan köylülerin aha cinler cinelr diye bagirisitini hatirliyom.. ama baya oluyor bu olaydan

Size tavsiye ederim dalyan a bi gidin esrarengiz biyer cidden[signature][hline]Kingdom Of Celeste RoyalMessanger Sir Cromex

Sosyal ağlarda paylaş

beyler bide buna bakın hatlar ne kadar keskin ve düzgün sizcede bu olaylar düzmece olamazmi yani ülkelerin yaptigi ama sakladigi bi cesit proje cünkü hatlar bizim cagimizi izliyo sürekli ben uzaylilarinda 80 leri yasadigini sonra milenyuj dizaynına girdigini sanmiyorum
ha bu yazdiklarim la uzaylilara inanmiyorum dmeiyorum sadece onlar gercek ufo deil kanmayin diyorum bana göre gercek ufo kendini göstermez bile ben sansa gördüm ne gördüysem tabe
allan köyünde
[mgp]http://users.pandora.be/ufonet/UFO%20FOTO/UFO%20FOTO4_bestanden/pix172.jpg[/mgp][signature][hline]Kingdom Of Celeste RoyalMessanger Sir Cromex

Sosyal ağlarda paylaş

N'dense hep araçlarını gördük birde kendilerini görelim, dişi erkek, çocuk vs..
Bunlar ne yer ne içer, oksijen'e ihtiyaç duymazlarmı? Zeka (IQ) düzeyleri n'dir?[signature][hline]Emekli Ultimacı
UO'mu? Yok öyle bişey, duymadım görmedim bilmiyorum..
-Somebody else's lover..-
Sosyal ağlarda paylaş

BRUCE; Bir parmak... Plastik gibi görünüyor. Sanki lastik gibi ama bana dokundugunda plastikten daha sert oldugunu hissediyorum, ben düsündükçe
daha da büyüyor ve ben daha çok nefret ediyorum.
HOPKiNS: Vücudunda neler oluyor?
BRUCE: Bana ereksiyon saglayan uyaricilar monte ediyorlar, sperm almaya
çalisiyorlar.
HOPKiNS: Sonra neler oluyor?
BRUCE: Utaniyorum.
HOPKiNS: Tabii ki ama bu uzun süre önceydi, daha objektif bakalim. Uyarici neydi?
BRUCE: Bunu tarif edecek bir sey bulamiyorum fakat inekten süt
sagarken kullanilan vakumlara benziyor.
HOPKiNS: Sadece penisine mi takildi?Yumurtaliklarini da kapliyor mu?
BRUCE: Hayir! sadece penisimde. Boyutlarinin ne kadar uydugunu bilmiyorum, ama uymadigim ya da buna benzer seyler söylediklerini duyuyorum, bunlar beni utandiriyor.
HOPKiNS: Orgazm oldugunu hissettin mi?
BRUCE: Hayir. Çok hizliydi, gerçekten çok hizli yaptilar, istediklerini aldilar,
HOPKiNS: Baglantili bir his var mi
Baski veya aci?
BRUCE: Aletten gelen bir basla var ama çok degil.
HOPKiNS: Orgazm varmiydi yokmuydu ?
BRUCE:Orgazm
diyemem.Merak,hissetmeme izin verdikleri tek duygu.
HOPKINS: Merak etmek mi?
BRUCE: Evet sadece bu.
[signature][hline]Emekli Ultimacı
UO'mu? Yok öyle bişey, duymadım görmedim bilmiyorum..
-Somebody else's lover..-

[Bu mesaj Acextar tarafından 31 Ekim 2004 03:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...