Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

DIKKAT!!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
son aldigim haber ile versiyonunuz 0.12 ise download etmenize gerek yok. autopatch yapacak login olurken.
2. si ise!!!!! account' billing kismindan signup oluyorsunuz! proxy kullanmaniz gerekiyor.
  • Admin
Mesaj tarihi:
Açıkcası sign up sayfasına giremedim ben girebilen oldumu?[signature][hline]Daoc:Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL
Trex lvl 50 Bm
Coh:Satanix Electrical blast/Electricity manipulation
Swg:Viru Jan-Tiran BH on Ecl.
Ve niceleri

Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei
Mesaj tarihi:
blizzard.com da open beta sign ups started gibi birşey yok ama hala coming soon. emin misin sign up ların başladığından[signature][hline]Işık öldü karanlıkta,
Ay söndü bulutların ardında
Ve ölümcül gece çöktü
Orta-Dünya'nın Topraklarına...
Mesaj tarihi:
100mbit baglantisi olan bi amerika kampusundeyim, internet2 baglantimiz var, blizzard HQ yaklasik 4 saat otede. Acamadim sayfayi. Sansina girmissindir bi yerlere.[signature][hline][Golden Horde]Berke Xar
Mesaj tarihi:
Biraz saçma bi msg olucak ama rica etsem proxy ayarlarının nasıl yapıldıgını soyleyebilecek olan ya da link verebilecek varmı? : )[signature][hline]:) :-) ;-) :-p :-O
  • Admin
Mesaj tarihi:
proxy diye aratırsan bulursun
şuan ben siteye bile giremiyorum

[Bu mesaj Virus tarafından 01 Kasım 2004 22:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Eternal ın postu vardı warcraft forumlarında proxy diye arama yap..

Bu arada noluyor başladık mı.. I aMm InNnn ! :pp[signature][hline]sadece ölüm ...
anlam bulur gözlerinde ...
Mesaj tarihi:
SU ANDA DOWNLOAD EDEN VE ELLERINDE ZATEN DOWNLOAD EDILMIS WOW BULUNAN ARKADASLAR! blizz download i calistirip world of warcraft open beta installer adli klasore eski dosyalarinizi yapistirin ve otomatik olarak ihtiyaciniz olmadigini goreceksiniz...
Mesaj tarihi:
ee ya haber olmadan nasıl başlayacak beta sign up ları ben anlayamadım.offf ben daha oyunu çekiorum[signature][hline]Işık öldü karanlıkta,
Ve ölümcül gece çöktü
Mesaj tarihi:
Çok sagolun verdiginiz link içinde proxy adresi nedir? proxy adresi yazıorum usa bu deferde sitelere girmio

[Bu mesaj game947 tarafından 01 Kasım 2004 22:52 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ya bu beta nın başladığı gün şenlikler fln olması lzm değil mi nerde bu olaylar yaa[signature][hline]Işık öldü karanlıkta,
Ve ölümcül gece çöktü
Mesaj tarihi:
wow beta cd de satilir :P
wow beta accountlari satilir :P
proxy ayarlari para ile ogretilir :P
proxy ip si satilir :P
havuc var kereviz ve keriz var.

[Bu mesaj Ceti tarafından 01 Kasım 2004 22:54 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...