Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Uzaktan Eğitim

muge

Öne çıkan mesajlar

ben uzaktan egitimle yuksek lisans yapıyorum. sebebim askerlik tecili. okulum normal sekilde yuksek yapanlardan hicbir farknın (diploma uzerinde) olmayacagını soyluyor.

ama kisisel fikrim, uzaktan egitimle 4 yıl okunmaz, muhendis olunmaz. bi de universite hayatı guzeldir yani, sakarya'nın iyi bi kampusu var. herkesin yasaması lazım.

ama sen simdi 40 yasında kafayı diploma ile bozmus bi hatunsan uzaktan egitim senin icin cok iyi bir fikir olabilir.

o yuzden once neyi amacladıgını yazarsan faydası olur mu olmaz mı ona gore yorum yaparız. uzaktan egitim olunca noluyo diyince verecek cok fazla cevabımız yok.
Sosyal ağlarda paylaş

muge said:

haftada 2gün okula gidiliyo, uzaktan eğitim sınıfı var yani arkadaş sıkıntım olmaz ?
ben hala bilinmediğini düşünüyorum.
yardım etmeye çalıştığınız için sağolun

bence daha iyi bir seçenek olmadıkça gayet makul
örgün okuyup haftada 2 gün bile okula uğramayan veya hiç kimseyi tanımayan insanlar tanıyorum birssürü
Sosyal ağlarda paylaş

sakarya uzaktan yüksek lisans düşünüyorum ben de. 4 yıl normal okudum bitti. şimdi iş güç arasında okul ile uğraşamam adı olsun diye öyle yapacağım.

dersleri takip ettiğin sürece çok farklı olacağını sanmıyorum ama o da yalan yani. her sene planlar yapılır yok dersi takip edeceğim yok not tutacağım fln ama kesin yalan olur. normal okuduğun zaman bi yere kadar zorla gittiğinden idare ediliyor ama uzaktan olunca kesin yalan olur o iş =)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...