Soris Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Arkadaşlar daha önce kitap satışı yapan varmı bu konuda tecrübeli olan? Yani elimde okuduğum birsürü kitap var elimden çıkarmak istiyorum. Piyasa fiyatının altında satsamda olur varmı bu işte tecrübeli birileri? Listem şu Deccal Friedrich Nietzsche Din Üzerine Schopenhauer Doğru Meslek Üzerine Jiddu Krishnamurti Karamazov Kardeşler Dostoyevski Meditasyon Osho Ecce Homo Friedrich Nietzsche Devlet Eflatun Siyasetname Nizamül-Mülk Yoga 1 Osho Hindistan Gezi Rehberi Zafer Bozkaya Veryansın Nihat Genç Memleket Hikayeleri Nihat Genç 7den 70 e Taş Devri Diyeti Prof.Dr Ahmet Aydın Hz.Muhammed Tolstoy Bir Daha Asla Şişmanlamayın Raymond Francis Kampüse Giden Yol Tuncer Çetinkaya 100 Soruda Sağlıklı Yaşam ve Spor Serhat Sıdal & Ufuk Sönmez Kim Korkar Matematikten Nazif Tepedelenlioğlu Steve Jobs Walter Isaacson Yüksek Bilinç Kılavuzu Ken Keyes Jr. Etika Spinoza Haliçte Yaşayan Simonlar Hanefi Avcı Euro Dolar Savaşı Cengiz Özakıncı İblisin Kıblesi Cengiz Özakıncı Erkekliğin Yol Haritası Prof. Dr Halim Hattat Yoga Akif Manaf Yoga 2 Osho Aura ve Çakra Kullanma Kılavuzu Karla McLaren Tek Şişman Beyniniz Yasemin Soysal Ayurveda Ender Saraç Kişiye Özel Zayıflama Rehberi Prof. Dr Metin Özata Sağlıklı Vücudun Görünmez İşçileri Hormonlar Prof.Dr Metin Özata Karatay Diyeti Prof.Dr Canan Karatay Takunyalı Führer Ergün Poyraz Türkiye'nin Yakın Tarihi İlber Ortaylı Tarihimizle Yüzleşmek Emre Kongar Sivil Örümceğin Ağında Mustafa Yıldırım Marjinal Tarih Tezleri Murat Çulcu Transdantal Meditasyon Tekniği Robert Roth Kutsal Miras Şamanlık ve Jung Psikolojisi Donald F. Sandner & Steven H. Wong Doğunun Limanları Amin Maalouf Denemeler Montaigne Meditasyon ve Zazen İlhan Güngören Kişisel Ataleti Yenmek Mümin Sekman Okulda Öğretilmeyen 50 Kural Charles J. Sykes Türk Kültüründe Yönetmek Prof Dr. Acar Baltaş Tai Chi Chuan Enerjinin Dansı Cem Şen Zihinsel Kurtuluş Jiddu Krishnamurti Işığın Elleri Barbara Ann Brennan Ayurveda Dr. Vesile Bolaç Nefes Kitabı Cem Şen Sanatın Öyküsü E.H Gombrich İyinin ve Kötünün Ötesinde Friedrich Nietzsche Dalga Dalga Geliyorlar Prof. Dr Süleyman Daşdağ Dünya Sevgisi Spinoza Politik İnceleme Spinoza Yeni Yöneticinin El Kitabı Prof Dr. Acar Baltaş İşinin Lideri Olmak Prof Dr. Acar Baltaş Şeytanın Fısıldadıkları Emre Yılmaz İknanın Psikolojisi Robert B.Cialdini Ekip Çalışması ve Liderlik Prof Dr. Acar Baltaş Ekonomi Dersleri Sadun Aren Finansçı Olmayanlar için Finans Dr. Hakan Özer Genç Bir İşadamına Emre Yılmaz E-Ticaret Çağı Mahir Erkan Beck Diyet Çözümü Dr. Judith S. Beck Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 duruma gore yarı fiyatı gibi satıcan piyasanın i,ste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 satılmayanları 2. el kitap alan kitapçılara da satabilirsin sonrasında, ben komple ebook a geçerken satamadıklarımı hep oralara sattım çanta çanta kitap taşıdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Ben en iyisi satmayım bunları zaten çok para getireceğini sanmıyorum onun yerine. Okuyacak adamlara vereyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar