Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ve son 3 saat :)

Ceti

Öne çıkan mesajlar

arkadaşlar elinizdeki versiyon 0.12.0 ise bence client falan çekmeyin. Avrupa closed betada yeni patch çıktığında servera bağlanmaya çalıştığınızda blizzard downloaderdan direk patchi çekiyodu ve standalone exe halinde geliyo patch. Yani warcraft gibi yapmiş patch sistemini. O yüzden kesinlikle open beta çıkınca elinizdeki client için sadece patch çıkacaktır. Boşu boşuna yeni client çekmeyin zaten yeni client diye bişey yok şu anda
Sosyal ağlarda paylaş

sence blizzard hafif bir hakareti haketmedi mi? çok da abartmamak gerek ama insanlarla oynamasın adamlar...
kaç şirket beta yaptı şimdiye kadar hiç böyle birşey oldu mu? olduysa ben bilmiyorum... neyse ya sonuçta oyun en kötü oynamam yani nedir dünyanın sonu mu?[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck."

- Obi-Wan Kenobi -
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
Şuan beta konumunda bir oyun kimsenin birşey demeye hakkı yok bunun yanında eski 0.12 versionunuda kimse bize çekin demedi biz kendimiz ne olur ne olmaz diye çektik.Beta bittikten sonra bu tarz olaylar olmaz para ödüyorsun oraya.Bunun yanında adamların içlerinde değiliz neden bu tarz tutumlar içinde olduklarını bilmiyoruz ama sorarsan kılmıdırlar diye kıllar :d[signature][hline]Daoc:Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL
Trex lvl 50 Bm
Coh:Satanix Electrical blast/Electricity manipulation
Swg:Viru Jan-Tiran BH on Ecl.
Ve niceleri

Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
Ben açamadım birazdan macro yapıcam bu gidişlen heh[signature][hline]Daoc:Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL
Trex lvl 50 Bm
Coh:Satanix Electrical blast/Electricity manipulation
Swg:Viru Jan-Tiran BH on Ecl.
Ve niceleri

Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei
Sosyal ağlarda paylaş

Will there be a limit to the number of people who can play the World of Warcraft open beta?
Yes, we will have to limit the number of players. However, a maximum number of players has not yet been determined. At this time, we simply recommend that if you wish to play in the open beta that you download the game and create an account as soon as the open beta is ready. Once we fill our servers to capacity, we will remove the World of Warcraft downloader and account-creation pages
----------------
Acele etmemiz gerekicek bu durumda belli bir üst sınır var acc. alımları için.

kaynak
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...