Apache Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 blizzard downloaderla çekmeye başladım,elimde patlama riski var ama göze aldım.[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 blizzhackers'da adamın teki "galiba sadece ben seed'e bağlıyım 300kb ile çekiyorum" demişti. yüzlerce kişinin bu dosyaları çektiğinin düşünürsek şuan bende 70 peer gözüküyor, bu durumda bu dosyayı dl eden herkesi göremediğim anlamına geliyor bence.eminim 70 kişiden fazlası bunu dl ediyordur şuan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Blizzard 300kb ul. kapasiteli bir seeder koymuşsa hiç koymasın daha iyi adam biraz sıkıyor neyse bir heves başladık bakalım ne olacak[signature][hline]Daoc:Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL Trex lvl 50 Bm Coh:Satanix Electrical blast/Electricity manipulation Swg:Viru Jan-Tiran BH on Ecl. Ve niceleri Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 ben 44 peer goruyorum.[signature][hline]Thanatos : Technician Hardwired for Assassination and Nocturnal Analysis/Technician Optimized for Sabotage wildpervert, 09 Eylül 2004 02:48 tarihinde demiş ki: daha çok manita ehehhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 16 peer gozukuyor[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
acgur Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 abi hiç seeder yoksa ortada biz nasıl dl etmeye başladık?[signature][hline]Bu sadece bir oyun değil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
game947 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Ya arkadaşlar be blizzard dowloaderla çekiorum naşta 20kb download rate ile çekior sonra işte i ekran çıkıyo bi yere araylayın die sınra 2kb ye dusuyo yardımcı olabilirseniz sevinirim[signature][hline]:) :-) ;-) :-p :-O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KapIKulu Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Azureus ile çekiyorum ve dosyanın tamamını gördü ve seed şuan 1 yani en az 1 kişi var dosyaya sahip ve her parça tamam. İnş azureus yala solemiyordur. ve kaybedecek neyimiz va devam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 evet gerçi biz herkesi göremiyoruz... mutlaka biyerlerde bi seeder olmalı :) indirelim bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 ya ne saçma şey neden oyunu tekrar indirtiyor ki adamlar oyunun nesini değiştirdiler yani hani quick patchti boyle saçma şey olmaz eğer baştan çektirticeklerse ğraşmıycam hiç openıyla stressiyle flm... çıkınca oyun adam gibi oynarım kardeşim nedir bu... bu adamların quick ve soon anlamlarına kafam girsin ama...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Notguilty Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 beyler şimdi biz bu client i indirmek zorundayız dimi öyle ya da böyle? kafam karıştı acaip ondan soruyorum...[signature][hline]I am Blind not Dead! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 peer sayısı acayip değişiyor ya 15 indiği oluyor 70 e çıktığı oluyor hiç seed gözükmüyor bende bit-tornado kullanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 said: game947, 01 Kasım 2004 21:46 tarihinde demiş ki: Ya arkadaşlar be blizzard dowloaderla çekiorum naşta 20kb download rate ile çekior sonra işte i ekran çıkıyo bi yere araylayın die sınra 2kb ye dusuyo yardımcı olabilirseniz sevinirim 6kb altına düşemiyor ve 20kb üstüne çıkamıyor sanırım[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
game947 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Bana farklı bi downloader liki verebilecek varmı herkes blizzarda yuklenmiş gibi gorünüyor[signature][hline]:) :-) ;-) :-p :-O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilth Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 ya arkadashlar bune heyecan ya? open beta daha achilmadi, oyunu indirdiyseniz bekleyin bi daha gerek yok indirmeye elbet biri bi crack'ini yada patchini ustune yapacak. Sazan gibi baliklama dalmayin boshuna...[signature][hline]Daoc: LvL 50 Scout ''Gilth'' - Excalibur Not Active anymore... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 ya cidden bi patchi bi çevirme yolu olmalı hayatımda böyle saçma birşey görmedim ben ya neyse kardeşim zaten adamsa bunlar çıkartırlar oyunu 20 gün sonra oynarız biz de...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 blizzdownloader yerine azureus veya başka bir torrent downloader ile yükleyin blizz downloader pek sağlam birşey değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
acgur Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 said: Mosquito, 01 Kasım 2004 21:51 tarihinde demiş ki: blizzdownloader yerine azureus veya başka bir torrent downloader ile yükleyin blizz downloader pek sağlam birşey değil. ne sakıncası var ki?[signature][hline]Bu sadece bir oyun değil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
game947 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 azureusun linkini verebilecek varmı[signature][hline]:) :-) ;-) :-p :-O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 yawaş[signature][hline]Daoc:Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL Trex lvl 50 Bm Coh:Satanix Electrical blast/Electricity manipulation Swg:Viru Jan-Tiran BH on Ecl. Ve niceleri Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 yahu kafam karıştı.. iki gün uzak kaldık forumdan ipi kaçırdık.. eyvah eyvah neyi çekicem kesin bir sonuca ulaşabildikmi.. eyvah eyvah geç kaldım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 woot 1 seed gorundu :D[signature][hline]Thanatos : Technician Hardwired for Assassination and Nocturnal Analysis/Technician Optimized for Sabotage wildpervert, 09 Eylül 2004 02:48 tarihinde demiş ki: daha çok manita ehehhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 "Don't have an account? Click here!" Olayı ilginç birşey bence sürekli deneyin :)[signature][hline]Daoc:Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL Trex lvl 50 Bm Coh:Satanix Electrical blast/Electricity manipulation Swg:Viru Jan-Tiran BH on Ecl. Ve niceleri Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 DL ettiğimiz şeyin ne olduğunu bilmiyoruz. Blizzard resmi açıklama yapmadı. Dolayısıyla zaten elinizde var olan şeyi bir daha indiriyor olabilirsiniz. Sadece adı değişmiş olabilir. Sonuçta blizzard closed beta'da oynamamış kişilerde client olmadığını varsayarak hareket edecektir. Ayrıca, quick patch'i henüz çıkarmamış olmaları, ilerde çıkarmayacakları anlamına gelmez. Resmi forumlarda bir admin özellikle eski client'i uninstall etmemezi söyledi. Hatta uninstall eden birinden de yanlış anlama için özür diledi. Bunun iki anlamı var: Ya patch gelicek yada elimizdeki client ile oynıycaz. Son olarak betayı oynayacaksınız. Şikayet etmeden önce hizmet almadığınızı, hizmet verdiğinizi hatırlatın kendinize. Ortada hakaretler bile dönmeye başladı..[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 blizz'in ki uploadı sonuna kadar sömürüyor buda senin dl hızını ciddi şekilde azaltıyor.Closed beta'yı yüklerken başka bir torrent downloader ile yükleyince hızım çok daha stabil ve neredeyse max oluyordu. kısacası blizz downloader diğerlerine oranla daha yavaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar