xwhiplashx Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 ilk kez aldigimiz da aslinda egitim ve figen hanim hakkinda yazmak istemistim buraya ama ikincisinden sonra yazma karari aldim. sirket mudurleri ve mudur yardimcilarina egitim icin aliyoruz bu egitim programini. gittigimiz sehir ve ya ulkeye davet ediyoruz 2 gun egitim veriyor ve toplantimiza devam ediyoruz egitimler sonrasinda... kisisel olarakta egitim danismanligi yaptigindan yazmak istedim. son isledigi konudan sonra buraya yazma gereksinimi hissettim figen hanim ve dersi hakkinda. egitim bireysel imaj ve kurumsal imaj uzerineydi hem ogrenmek hem de kendi fikirlerimle bakalim ne derece ortusecek cinsinden bir egitimdi. toplu egitim yani. dinlerken gercekten bir cok kez aslinda tam anlamiyla kulak veremem ama figen hanimin anlatimi ve uygulamalari muthis(ti). ilk egitimimiz ise daha cok kurumsal ve bireysel yasanan hikayelere yonelik az uygulamaliydi. aslinda bir isinma turuydu. muhasebe ve butcelere onem verildi ilk egitimimizde. sirketimize onceden 3-4 hoca gelmisti boyle ama boylesine hic tutulmamistik. yerlesik olarak istanbulda olsaymisiz eger turkiye ye her gittigimde figen hanima 2-3 saatligine toplu egitim disinda gider egitim almak isterdim. eger bireysel ya da kurumsal olarak hoca arayanlar varsa evet boylesini ariyordum diyen varsa yazmak istedim. reklam gibi oldu ama harbiden reklam edilesi bir hatun. kendisini dinlettiren espiri yetenegi pek iyi olan istanbul icinde yasamis birisi olmasi en guzeli.. is gecmisi de haliyle cok yogun tempolu oldugundan yakindan taniyor ve sizi anlayabiliyor. ana sayfa icin http://www.pliturkey.com/ figen zekier sayfasi icin http://www.pliturkey.com/Sayfa/189/danismanlarimiz/figen-zekier.aspx sormak istedikleriniz varsa sorun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 6 sigma var mı orda yada qualify management Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 bilmiyorum ama ogrenebiliriz ihtiyac varsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar