reyou Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 simdi benim elimde iki tane domain var 1- www.aaa.com 2- www.bbb.com/burasiwebsitesi simdi ben www.aaa.com a girince bbb.com/burasiwebsitesi ne gitsin, simdi bunu domain ayarlarindan forward edince gidiyor ama frame icerisinde gidiyor. sonrasinda mesela adam www.aaa.com/section1 diyince normal olarak www.bbb.com/burasiwebsitesi/section1 a gitmesi gerek ama bu olmuyor. anca www.bbb.com/burasiwebsitesi icerisinden bir linke tikladigi zaman gidiyor. bunu yapmanin bi yolu varmidir?
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 bunu bilse bilse di bilir. ona sor bence.
antiban Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 php mi kullanıyorsun sunucuda ? gerçi asp .net filan olsa da fark etmez vardır benzer şeyler. request uri'de preg match yap redirect'le htaccess'le de olur muhtemelen ama tam emin değilim. edit: gerçi o dediğimi de htacces eklemen lazım. şöyle bişi işini görebilir. RewriteCond $1 !^(index.php|(.*).swf|(.*).jpg|(.*).txt|images|robots|css|docs|cache) RewriteRule ^(.*)$ index.php?query=$1 [L]
di Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Diger kontrol panellerinde de ayni midir bilmiyorum ama bir panel saglanmissa park domain ve addon domain olarak bakabilirsin. Park domain ayni siteye baska bir domain'i park eder, addon domain ise farkli bir domain'i, o hosting'in icinde bir dizine bind eder.
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 tamam ben bunlara bi bakiyim benim domain godaddy de onu baska bi hosting sitesindeki web siteme bind etmem gerek. ama web sitemdeki subfolder a bind etmem gerek.
di Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Bakman gereken kontrol paneli hosting'in kontrol paneli. Boyle bir imkan sunuyorsa (sunmayabilir ya da hosting firmasi senin sahip oldugun paket dahil etmemis de olabilir) ayarlari yapip sonrasinda godaddy'nin kontrol panelinden domain'inin NS'lerini degistirip yonlendirmeyi yapabilirsin.
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 hmm tamam tesekkur ettim, ben bi firmaya mail atim bakim destekliyolarmi diye :) kontrol panelinde bulamadim cunku
nedanko Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 iki domaini de ayni sunucuda host edeceksin, diger domaini htaccess le yonlendireceksin o sub folder a
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 peki sub/sub/ folderlarda dogrudan gidecekmi istedigim yere? www.aaa.com/section1 diyince normal olarak www.bbb.com/burasiwebsitesi/section1 a gitmesi gerek demistim mesela ben o sekilde olursa imba olur bu yaz sicaklarinda :D
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 antiban said: yazdık ya çözümü. tamamdir ben farketmemisim aradigim sey oldugunu, eve gidince bi deniyim bunu tesekkurler.
Öne çıkan mesajlar