benjani Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 8mbit ttnet'ten aldığım verimi 20mbit superonline fiber ile alamıyorum.torrent açınca net yavaşlıyor ve max hızda çekmiyor torrentte.bir ayarı filan mı var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 mesela şimdi 900kb ile çekerken pati ile yavaşlıyor baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 abi bende deliricem 8mbit bu limitliden kullanıyorum sonra düşen zımbırtı ama daha hiç 250kb ın üzerini göremedim torrentte Superonline iyiyse ona geçmeyi düşünüyorum fibere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 abi ters okudun galiba 8mbitle sorunsuz son hızda çekiyorum, açtığım anda vuruyor 850'lere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 yok doğru okudum işte o bende neden vurmuyor benim sorunum o =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 2.2, 2.4 ile çekiyorum ben hatta geçen 2.6 falan oldu nette zerre takılma yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 modeminin markası ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 pirelli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 7thBreath said: pirelli kardeş modem demiştik lastik çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 throttle yapıyo olabilirler, superonline kullanmıyorum gerçi bilemiycem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrAyZz Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Bende superonline kullanıyorum ilk aldığım 2 hafta torrentten hiç bişey indiremiyordum. Telefon açtım anlattım hıztesti cart curt muhabbeti falan herşey normal. Reset attılar bilmem ne modem ayarları çektiler yok olmadı. Sonra şikayet bıraktım işte bele bele diye. Bi süre sonra kendinden düzeldi. Yine telefon açtım bele bele diye onlarında haberi yok. Şu anda 2.4 le çekiyorum. Bazı torrentlede ama arada yine yavaş indirme sorunu oluo (seedi yüksek bile olsa). Süperonline'a kafam ermedi arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Yav bu mal superonline fibernet, zamunda ve thepiratebay i engellemiş..TTnet ile falan sorunsuz giriliyor. Telefon acıp sovsek bir işe yarıyor mu acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 suan zamunda acık.arasıra engellıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 gelin usenete kardeş olalım <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 aha vallahi dfe benim sorun da bu. ben de aradım bugün süperonlaynı bana da dediler "yok bacım bizlik bi durum herşey normal" niye ama değiiiil değil işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrAyZz Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 meraba yine ben 1 haftadır net gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Süper online 1 hafta-10 gündür zıçışlarda. Gün içinde net ara ara yavaşlıyor, bazen komple gidiyor 5-10 dakka falan,sonra normale dönüyor. Arayıp iyi bi sovcem bu hafta içi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
romslayer Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 superonline 3-4 gundur feci bi halde 20 mbit e kadar diye almistim ben 20 kbps download hızına kadar diye degil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar