trolcn Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Merhaba arkadaşlar bugün askerlik için işten ayrılıyorum. Akşama biri beni karıya götürse çok mutlu oluyorum ? Hüzünlendim lan! Duygusal ayuyum ya 8-):( Nedeni askerlik :S
Lelouchshiba Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 lisedekileri askere alma olayı çanakkale savaşında falan oldu daha var senin için.
trolcn Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 kardo lisemi kaldı bea :)-D
senko Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 işten ayrılmanın en güzel yanı veda maili yazmak sanırım sdf bir de son hafta müşteriye trip atabiliyorsunuz bol bol :)
cacodemon Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 senko said: işten ayrılmanın en güzel yanı veda maili yazmak sanırım sdf bir de son hafta müşteriye trip atabiliyorsunuz bol bol :) +10.000 çalışanı bulunan bankanın tüm kullancılarına mail atan arkadaşlar var. medeni cesaret mi, deli cesarati mi bilemedim.
asterix Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 birader ne işin var askerde ? 2008 den beri kaçak görünme olayı yokmuş.polis jandarma filan seni kolundan tutup götüremiyomuş.bende mal gibi başvurdum bunu öğrenmeden önce.şimdi ağustosu bekliyorum.almazlarsa gitmekten vazgeçicem
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 senko said: işten ayrılmanın en güzel yanı veda maili yazmak sanırım sdf bir de son hafta müşteriye trip atabiliyorsunuz bol bol :) son hafta mı? more like son sene desek ona :D
Öne çıkan mesajlar