zelish Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 lys tam beklediğim gibi geldi zaten seneye kalcam diye çalışmamıştım ama evdeki durumlardan ötürü bi yanım gitmek istiyo sizce odtü kimya öğretmenliğine gitsem mi 2. seneyi mi denesem (öğretmenlik hep hayalimdeki meslekti ama işsiz gezmek istemiyorum ) yardım lütfen acil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 git. öğretmen ol. kafan rahat mutlu huzurlu bir yaşam sür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Atanmak şans işi ama öğretmenlik güzel cici Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 bir de sene kaybetme asla bir daha öss'ye hazırlancam diye, sonra çok vurursun kafanı duvarlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 odtü bitirip işsiz kalmazsın en kötü bi koleje özel okula falan girersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zelish Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 peki onun yerine itü jeoloji ya da gazi kimya müh. nasıldır ne düşünüyosunuz bölümler hakkında? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar