Efecik Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 brezilyalı defans oyuncusu serginho takımı sao caetano nun sao paulo ile oynadığı maçta kalbine yenik düştü :([signature][hline]Manchester Ich bin Efe Genç Fenerli'yiz. Herşeyi göze alıp geleceksen,Bi daha yaparsan affetmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Sabah gazatede okudum uzucu bir oaly allah rahmet eylesin..[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım Sen beni dostlarimdan koru dusmanlarımla ben ilgilenirim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Allah rahmet eylesin,gördüm bende gazetede..[signature][hline]sert kal,taviz verme! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 yılların serginho su.. televizyonda görüntüleri izledim, çok kötü sahada duruyor kalbi.:([signature][hline]30 dakikayı geçen cevaplarda bir sonraki cevabınız bedava! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
insight_13 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 shubuo üyelerinede gelmişti ben ordan öğrendim.. acı ya üzüldüm.. bişi sorcam bu sahada fenalaşmalar falan genelde zenci oyuncuları buluyo neden acaba?[signature][hline]BabacumMostors, 07 Aralık 2003 17:15 tarihinde demiş ki: -Hocam anal sex günahmıdır? -Evladım hak yolu varken neden bok yolu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efecik Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Takımların oyunculara daha fazla doktor kontrolü yaptırmaları gerekli.[signature][hline]Manchester Ich bin Efe Genç Fenerli'yiz. Herşeyi göze alıp geleceksen,Bi daha yaparsan affetmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laistragon Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Allah rahmet eylesin.[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ eXiLe UO Shard Staff Member | ?Laistragon? | | My Photos | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
insight_13 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Brezilya 1.Liginde Sao Caetano takımının oyuncularındanmış.. Maç sırasında kriz gelmiş.. yazık ya.. üzlüdm..[signature][hline]BabacumMostors, 07 Aralık 2003 17:15 tarihinde demiş ki: -Hocam anal sex günahmıdır? -Evladım hak yolu varken neden bok yolu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mikron Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Allah rahmet eylesin... işte vakit dolunca mekan zaman tanımıyor...[signature][hline]www.akvadi.com Ben sarhoşum gel beni al..... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Allah rahmet eylesin sevdiklerine bol sabir.[signature][hline]To be or not to be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ice_mansil Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 valla zor iş ölüm kaçınılmaz ama böyle de ölünmezki çok acı[signature][hline]Canın yandıysa yaşaman gereken kadar acı çek 'ne eksik ne de fazla' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Alalh Rahmet eylesin ..[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/H'' [Bu mesaj RaVena tarafından 01 Kasım 2004 12:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 O bir şey değil de adam yere yığıldığında karşı takım oyucusu başta iplemiyor o çok kötü olmuş[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efecik Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 ailesinin baskısı üzerinede bu sene futbolu bırakcakmış .[signature][hline]Ne para,ne manita,nede araba,cokta umrumda bu dünya,duysun alem böyle aşkı bu alemde Kral ÇARŞI.. Cm5 Ve Fm 2005. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 toprağı bol olsun,suç biraz takımında oyuncuların sağlıklarıyla daha fazla ilgilenmeliler.[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Bir de yoğun maç temposunda da suç var[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 emir yukardan geldi hmm ..[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan lord_elvyn, 14 Ekim 2004 20:24 tarihinde demiş ki: ya bu adam ne zaman banlanacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar