Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tarlada Pi$er , bizede dü$er..

Pakize

Öne çıkan mesajlar

Evet,arkadaşlar böle ters bi insanım ben herkez gider mersine ben giderim tersine miseali.Kış olmuş ocaklar yanmış , okullar başlamış , tatil mevsimi bitmiş derkene.Ben hızımı alamamışım ve hadi gel köyümüze geri dönelim şarkısıyla köyümün yollarını tutmuşum.Çok güzel bi zaman geçirdim köyümde valla insanın köyü gibisi yokmuş bırakıpta bu şehir hayatına dönesi gelmiyor.Sabah kaltığımda temiz hava , kahvaltıda , süt yeni tandurdan çıkmış köy ekmeği , katkı maddesi kullanılmayan tere yağı , peynir vs vs valla insanların hayata bakışı bile değişiyor o gün bi başka güzel oluyor.

Köy Aktiviteleri;

1.Tarla sürmek ; süper eğlenceli bişi (gerçi benim yaptığım sürmek mi yoksa harab etmek mi tartışılır ama)

2.Bayırlarda , çayırlarda , ormanlarda koşmak , kuşlar , böceyklerle oynamak , böyüh baş hayvanların otlamasını seyretmek ( ne eylenceli ne eylenceli =) ) ama onlar otlarken sey tek başına bir yaylada güneşe bakarak gök yüzünü seyretmek çok hoş ve dinlendirici

3.Köy insanları ile sohbet etmek , hikayelerini dinlemek ( valla çok hoş hikayeler yakaladım hepsini not aldım çok hoşuma gitti)

4.Güneşin batmasına doğru evinin terasına çıkıp güneşin batısını izleyerek çay içmek ( ahh şimdiden özledim )

5.En eğlencelilerinden akşam olunca köy meydanındaki eğlenceler , şenlikler , halaylar , türküler , zurnalar , davullar tam bir şamata , eğlence dolu geçiyor köy gecelerimiz.

6. ve sonuncusu gece olunca yıldızların köyün sokaklarını loş ışıkla ışıldatmasını izleme ve o güzelim yıldızların şehirde yakalayamadığımız parlaklığını izlemek

herşey çok güzeldi.fakat maceramız buraya kadar ve bitti sanırım yaza kadar artık dışarıo çıkmak yasak :( köyümü özledimmmmmm[signature][hline]Dostlarinla öyle yasa ki düsman oldugunda hakkinda söyleyecek sözleri olmasin...
Düsmanlarinla öyle yasa ki dost oldugunda yüzün kizarmasin...
Sosyal ağlarda paylaş

evet çok keyifli oluyor ama kent yaşamına alışmış insanlar bir süre sonra bu durumdan sıkılıveriyorlar...

ama yine de köyde tatil çok dinlendirici olabilir. insanın düşünmek için çok vakti oluyor....[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path!
follow the energizer tav$ani
gizli ninja
Sosyal ağlarda paylaş

ya köy hayatı bir yere kadar güzeldir ama wendigo nun da dediği gibi şehir hayatına alışmış insan bir yere kadar dayanabilir bence[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin
Sosyal ağlarda paylaş

bende yazın köyde kalıyorum
teknolij alet olarak bitek tv var
ama ginede insan kafasını dinliyor hemde çok zevkli oluyor
şehre gelince kendimi mutsuz hissediyorum sabit bir gelirim olunca şehirden bir an önce uzaklaşcam
bizim ordan bi kaç resim
http://server5.uploadit.org/files/forgiver-Imag0267.jpg
http://server5.uploadit.org/files/forgiver-Imag0309.jpg

[Bu mesaj forgiver122 tarafından 01 Kasım 2004 15:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

köyün havası bi başka tabi ama Ankarayı hiçbişeye deişmem.[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı; Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut...
Sosyal ağlarda paylaş

vay be köyde hiç ayran içmek nasip olmadı ama bir gün mutlak sırf ayran içmek için köye gidicem hep köyde ayran içmek istemişimdir soğuk soğuk offffffff[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg
Bir gün derste
Hoca:Arkadaşlar başlık atıyoruz
Ben:*ayağa kalkıp sınıfa döner*Çıkarın prezervatifleri atıyoruz.
dedim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...