Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 3 yıllık bir laptobum var, garantisi bitti. İçinin açılıp temizlenmesi gerekiyor. Garantisi bittiği için başkasına yaptıracaksam eğer gidip kafama göre biryere vereceğim. Benim merak ettiğim; Kendim açsam halledebilir miyim bu işi, daha önce hiç laptop açmadım, Eğer başkasına yaptıracaksam etraftaki herhangi bir yer olur mu yoksa direk gidip Samsung'un teknik servisine mi yaptırayım-alet samsung-. Etraftaki abuk yerlere vermeyi pek istemiyorum onlar kadar ben de becerebilirim diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Cihaza hasar veririm diye tedirgin oluyorsan kendin açma fakat ortalama bir erkek insan evladının yapamayacağı bir iş değil. 8 vida çevirip, biraz zorlayarak dişlileri yuvalarından çıkartıyorsun. Bu kadar, üfürme aletinde varsa bir başkasından çok daha güzel temizleyeceğini iddia ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Açıp, kapama konusunda bir sorun yaşayacağımı anmıyorum, 12 yaşımdan beri kendi bilgisayarlarmı kendim alıp kasayı kendim monte ettim. Korktuğum şey neyin nerde olduğunu bilmediğim için ram'e, HDD ye falan zarar vermek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 İlk önce youtube'dan söküm videolarını falan izle. Eğer gözün kesiyorsa, giriş. Mesela Dell'ler çok kolay bu konuda. Tamamen her şeyini söküp, termal macununu yenileyip, sorunsuz monte etmiştim. Bir de eğer sökeceksen, termal macun bulunsun elinin altında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 youtube'dan http://www.youtube.com/watch?v=FS2ol0ZsYuo tarzı birkaç video inceleyebilirsin, yardımcı olur bence. hatta marka model ile arat direk bulabilirsin bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Teşekkürler. Forum donanımhaberde benimle aynı laptoba sahip biri cpu upgrade yapmış, aleti açma aşamasını da anlatmış baya güzel. ben de girişiyorum birazdan işe. http://forum.donanimhaber.com/m_41346599/tm.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Samsungun sitesinden manualini indir orda yazıyo adım adım nası parçalayacağını.. Ben de r522mi parçalıcam da daha cesaret edemedim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 google: [bilgisayar modeli] + disassembly guide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar