Mikka Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 benim acil sc2 nikimi değiştirmem gerekiyor. free character name change hakkımı tükettim free olmayan hak var mıdır ki? blizzardın yoluna dolarlar dökerim yeterki değiştireyim niki :( nasıl olur mümkün müdür? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 şu an ki ve yeni alacağın nick ne? merak ettim gidip almıcam B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mikka Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 çok rezil bir nikim var söyleyemem. yeni ne alırım bilmem ama değiştirebileyim tur 1 e giremiyorum utançtan yazık bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 benimde bir ilkokul arkadaşım vardı ismi rahim diçyazık lan çocuğa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mikka Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 bi cevaplayın adam gibi be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mikka Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 eyvallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 aslında var ama bı cok ınsanın sıkayet etmesı lazım benim nıckım showmeurtıts dı maıl geldı sıkayet olmuslar free nıck change verdıler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 abi şikayet olsa da bi söylem içermesi gerek gene. adam gibi geçerli sebep lazım nick değişimi Is it possible to change my BattleTag once I’ve chosen one? Every Battle.net account automatically receives one free BattleTag nickname change, to be used at the player’s discretion. However, once you’ve used your one free BattleTag name change, you will not be able to change it again -- so make sure you’re choosing a nickname you’ll be happy with in the long run. To change your BattleTag after it’s been selected, log in to Battle.net Account Management, go to the Summary page, and click Change in the BattleTag section. http://eu.battle.net/support/en/article/battletagfaq#q2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 veya uygunsuz nick vs. zor yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mikka Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 hadi ya. belki free change hakkı gelir bir daha 2 kere değiştirdiğimi biliyorum ben belki yine gelir... neyse saolun yardım için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensei Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Mikka said: blizzardın yoluna dolarlar dökerim yeterki değiştireyim niki :( Diyosan ve öle süper ötesi bir accountun da yoksa git yeni bir sc al 50 liraya olsun bitsin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oymanq Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 aynen nick change için blizzardın önüne dolarlar dökeceğine kampanyaya girmiş 50tl'lik sc2 den yeni bir tane al olsun bitsin. Hemde o yeni sc2de +1 free nick change şansın olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Ben nicki merak ettim acikcasi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mikka Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Acountum da rezil aslinda dogru ya ben gidip aliyorum yeni sc hem placement maclarinda biraz daha adam olursam surunmem belki bronzda. Saolun varolun. Nik tossbaga bu arada. Kafam pek yerinde degilken almistim cok sevimli gelmjsti o zaman peh peh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 bence nick güzel. ne derdin var anlamadim. oyun abi bu oynuyorsun iste eglence. cok kafana takma böyle seyleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensei Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Bencede güzelmiş nick ne gerek varki... Ha bir Sensei değil tabii, ama ama sorarım size hangimiz evet hangimiz bir Sensei'yiz ki zaten... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mikka Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 hadi ya? ne bileyim bir garip geliyor kulağa sinir oluyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensei Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Tossbaga gayet güzel merge edilmiş bir isim, bence kullan bekleme yapma tosbaa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havenless Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Nickin Protossbaga da olabilirmiş, ama kötü değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 tossbaga cok tatlıymış elleme dursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mikka Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 valla mı lan? eheh sevindirk oldum daha da değiştirmem nikimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 eheh değiştirme ben de T@rr@k ya da DELIKANLI_81 falan gibi bişey sandım nickini, böyle iyi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 nick iyi orijinal devam et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyourmind Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Yat kalk nick'ine dua et kanalda ben DüzceSanayi gördüm olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar