Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

nik değiştirme

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
benim acil sc2 nikimi değiştirmem gerekiyor. free character name change hakkımı tükettim free olmayan hak var mıdır ki? blizzardın yoluna dolarlar dökerim yeterki değiştireyim niki :( nasıl olur mümkün müdür?
Mesaj tarihi:
abi şikayet olsa da bi söylem içermesi gerek gene. adam gibi geçerli sebep lazım

nick değişimi

Is it possible to change my BattleTag once I’ve chosen one? Every Battle.net account automatically receives one free BattleTag nickname change, to be used at the player’s discretion. However, once you’ve used your one free BattleTag name change, you will not be able to change it again -- so make sure you’re choosing a nickname you’ll be happy with in the long run. To change your BattleTag after it’s been selected, log in to Battle.net Account Management, go to the Summary page, and click Change in the BattleTag section.
http://eu.battle.net/support/en/article/battletagfaq#q2

Mesaj tarihi:
Mikka said:

blizzardın yoluna dolarlar dökerim yeterki değiştireyim niki :(

Diyosan ve öle süper ötesi bir accountun da yoksa git yeni bir sc al 50 liraya olsun bitsin...
Mesaj tarihi:
aynen nick change için blizzardın önüne dolarlar dökeceğine kampanyaya girmiş 50tl'lik sc2 den yeni bir tane al olsun bitsin. Hemde o yeni sc2de +1 free nick change şansın olacak.
Mesaj tarihi:
Acountum da rezil aslinda dogru ya ben gidip aliyorum yeni sc hem placement maclarinda biraz daha adam olursam surunmem belki bronzda. Saolun varolun. Nik tossbaga bu arada. Kafam pek yerinde degilken almistim cok sevimli gelmjsti o zaman peh peh...
  • Yeni Oluştur...