Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kgs sorunu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Pazar günü otoyolu kullandım ancak kgsemde bakiye kalmamış benzincide dolum vardır yazmasına ragmen adam bizde dolum yok dedi. Çıkıştadaki gişeyide kapatmışlar ogsden geçin 1 hafta içinde kredili kgs ya da ogs alırsanız ceza yemezsiniz yazıodu ancak 2 gundur kredili kgs kovalıyorum onay süreci var bi kere bendeki kartlarda desteklemıo kgsyi. Mecbur OGS mi alıcam şimdi var mı bi çözümü bileniniz var mı? Yoksa 1 gidiş bi geliş cezalı mı ödesem hangisi mantıklı?
Mesaj tarihi:
Pazar günü aynı şey geldi başıma Bursadan Kuşadasına giderken ve gelirken geçtim. bugün gittim ziraat bankasından parayı ödeyeyim ceza gelmeden dedim 19 lira ödedim bankadan. sıkıntı yapmana gerek yok eğer 1 haftayı geçirmediysen.
Mesaj tarihi:
19 lira ne yav izmirden selçuga gittim taş çatlasa 3 tldir ben şimdi ziraate gitsem ödetirler mi? Kaç kere kgs merkezi aradım ogs diye zorluyorlar almakta istemiyorum senede taş çatasa 4 kere kullanacam.
Mesaj tarihi:
adamların kendi kartı var sanırım shell kart mı ne itliğine yapmış olabilir düz kgs diye. Neyse ziraatten ogs alacam sanırım başka bankaların kredi kartlarına da veriyorlarmış ogs.
  • Yeni Oluştur...