Luriel Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Pazar günü otoyolu kullandım ancak kgsemde bakiye kalmamış benzincide dolum vardır yazmasına ragmen adam bizde dolum yok dedi. Çıkıştadaki gişeyide kapatmışlar ogsden geçin 1 hafta içinde kredili kgs ya da ogs alırsanız ceza yemezsiniz yazıodu ancak 2 gundur kredili kgs kovalıyorum onay süreci var bi kere bendeki kartlarda desteklemıo kgsyi. Mecbur OGS mi alıcam şimdi var mı bi çözümü bileniniz var mı? Yoksa 1 gidiş bi geliş cezalı mı ödesem hangisi mantıklı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Bahçeşehir gişeden bitik kgs le geçtim bikere 70 lira gömdüler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sektedar Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Pazar günü aynı şey geldi başıma Bursadan Kuşadasına giderken ve gelirken geçtim. bugün gittim ziraat bankasından parayı ödeyeyim ceza gelmeden dedim 19 lira ödedim bankadan. sıkıntı yapmana gerek yok eğer 1 haftayı geçirmediysen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 19 lira ne yav izmirden selçuga gittim taş çatlasa 3 tldir ben şimdi ziraate gitsem ödetirler mi? Kaç kere kgs merkezi aradım ogs diye zorluyorlar almakta istemiyorum senede taş çatasa 4 kere kullanacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 kgs li kredi kartına başvur.5 gün içinde başvurursan kredi kartına yansıtırlar. yoksa ceza yersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 hangi bankada kredi kartın varsa ordan onay sürecinde sıkıntı yaşamazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 benim üstüme sadece finans Go var o da fakir kartı oldugu için KSG yok geriside EK kart. alamıyorum tükendim telefonlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Selam, Kaçarın yok gibi :( Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bloodjackal Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 bank asya dıt kart shell lerin çoğunda var kgs dolumu enteresan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 adamların kendi kartı var sanırım shell kart mı ne itliğine yapmış olabilir düz kgs diye. Neyse ziraatten ogs alacam sanırım başka bankaların kredi kartlarına da veriyorlarmış ogs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Selam, Başka banka kartına veriyorlarsa süpermiş :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Selam, Bu arada yakın zamanda EGS gelecekmiş?! KGS ve OGS yalan olacakmış! Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar