Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

WoW Dünyasında PvP veya PvE

Solitude

Öne çıkan mesajlar

said:
ucunbiri, 27 Ekim 2004 19:51 tarihinde demiş ki:
aksine tamamiyle doğru yani adamlar raidler dışında ago tamin etmek için gidip yeni yetmeleri kesmiyolar daha çok 50+ zone larda takılıyolar ama aradan hibinolar da fırlayabilir

heralde abi bize uyarmı lowbie lere kesmek ama artizlık yaparsa tabi kesıcen acımıcan ahhaah :D[signature][hline]Amerikan sineması sözüm sana , yıllarca uzaylıyı başka tanıttın, onu bir öcü gibi gösterdin, ama unutma, uzaylıda olsa, insan insandır by Cem Yılmaz
Msn/Mail:[email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

Başıma gelen bir olayı yazayım size tauren warrior açmışım ilk mağarada boss öldürme görevim bir baktım night elf hunter oralarda dolaşıyor ne yapsak ne etsek dedim salla gidelim şuraya gittim girişe night elf bekliyor , adam merhaba dedim oda merhaba falan dedim beni öldürücekmisin falan ,herif sen çömezsin ben buyuk lokma arıyorum diyor, sonra dediki görev yapmayamı geldin evet dedim nedir dedi bende boss falan öldürücekmişiz dedim adını sordu boss un söyledim adama , sonra burada 2-3 dakika bekle dedi sonra geldi girebilirsin dedi hatta beni bossa kadar götürdü sonrası zaten çocuk oyuncağıydı bossla PvP yaptık resmen . Arada böyle adamlarada rastlamak mümkün çok azda olsalar[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

undead olunca bu konuşmaları yapamıycaz işte euhe adamlara common konuşmayı bile yasak ettiler, illa caydıracaklar ama oda fayda etmiyo undead adam el işaretleriylede anlaşır :)[signature][hline]Gerçek Oyuncunun Mekanı | WoW Movie Database | | WoW Items Database
http://www.gametogame.net | | http://www.warcraftmovies.com | http://www.thottbot.com
Sosyal ağlarda paylaş

Taurenler de alliance ile konuşamıyor şu anda di mi? Seninki ayarı yapılmadan önceki hali?[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2)
Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO)
Webmaster >> www.FAOTO.com ---- Hayatına çeşni kat!

[Bu mesaj McsPeyn tarafından 01 Kasım 2004 17:56 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Dejenere bir NE ile dejenere bir Tauren lol :D
said:
Delyyyy, 01 Kasım 2004 00:21 tarihinde demiş ki:
Başıma gelen bir olayı yazayım size tauren warrior açmışım ilk mağarada boss öldürme görevim bir baktım night elf hunter oralarda dolaşıyor ne yapsak ne etsek dedim salla gidelim şuraya gittim girişe night elf bekliyor , adam merhaba dedim oda merhaba falan dedim beni öldürücekmisin falan ,herif sen çömezsin ben buyuk lokma arıyorum diyor, sonra dediki görev yapmayamı geldin evet dedim nedir dedi bende boss falan öldürücekmişiz dedim adını sordu boss un söyledim adama , sonra burada 2-3 dakika bekle dedi sonra geldi girebilirsin dedi hatta beni bossa kadar götürdü sonrası zaten çocuk oyuncağıydı bossla PvP yaptık resmen . Arada böyle adamlarada rastlamak mümkün çok azda olsalar
[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered.
@ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected]
ek$i | DevianArt | Eve-Online
Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada bishop a cevap vermeyi unuttum :)
Ölünce hiçbirşey kaybetmiyosun.Ne item düşürme olasılığı var nede exp kaybetme olasılığı.Sadece öldüğünde cesedine giderek ress oluyosun.Yada ben oraya kadar gidemem dersen biraz exp karşılığında bi melek seni ress ediyo.(ölünce otomatik olarak bi mezarlıkta başlıyosun ve orda bi melek var,o da seni exp karsılığında ress edebiliyo) :) güzel yani.Ben lineage2 den az çekmemiştim.Hem ölünce %10 exp kaybediyodun.Ki bu olay(%10)yuksek levellarda çok kolay kazanılmıyo...Hemde item düşürme olasılığın vardı..Soğudum yani lineage2 den :) yazık oldu benim level 55+ dark avenger a...[signature][hline]Wake up time to die...
Sosyal ağlarda paylaş

Ben de öyle biliyorum. Status kısmında:
*Osman speaks in unknown language*
diye bir yazı çıkıyor normalde.
İşaret diliyle de boss'u almaya geldim demek zor olsa gerek.
Ama bu ayarlamalar yapılalı çok olmadı. Ondan sordum zaten. Muhtemelen bu ayarlar yapılmadan önce geçmiştir bu olay..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...