Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Bence sticky yapabiliriz böyle devam edecek gibi http://www.haberturk.com/gundem/haber/758393-3-yargi-paketinde-bir-tahliye-daha said: 12 Eylül öncesinde Adana Emniyet Müdürü Cevat Yurdakul ile dönemin CHP Kayseri ve Antalya il başkanlarının öldürülmesi olaylarından hükümlü Muhsin Kehya, ''3. Yargı Paketi''ndeki düzenleme doğrultusunda, Elbistan E Tipi Kapalı Cezaevi'nden tahliye oldu. Artık 3. yargı paketi bunları neden tahliye ettiriyor onu da aramaktan yoruldum çünkü sürekli "ÜÇÜNCÜ YARGI PAKETİ YÜSÜNDEN" diyen bu mal gazeteler bir tane hukukçuya danışıp da neden böyle oluyor bunla ilgili bilgi vermiyor çünkü. Sadece bir tane görmüştüm "tek suç yüzünden 4-5 kere cezaya çarptırıldı ama bu yargı paketiyle bu düzeldi" diye falan diyordu. Hepsi benzer mi bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 kck'dan içeride olan büşra ersanlı ve bir kaç eleman da çıktı paketle. chpli ve mhpli vekiller de tahliye olabilir diyorlar, bdp'ninkiler tahliye edilmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 adamlar sisteme elleriyle bug yerleştirdi ama amaç birini çıkarmak mıydı yoksa gerçekten mallar mı onu bilemiyorum. o kadar çok katil tahliye oluyor ki hangisini en çok sever devlet bilemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar